Polonya'da hazırlığı bir üniversitede lisansı başka bir üniversitede okuyabilir miyim?

Merhaba. İngilizce hazırlık sınıfını başka bir üniversitede okuyup, gelecek yıl lisans eğitimini başka bir üniversitede yapmak gibi bir durum mümkün olabilir mi?

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
8
8 CEVAP

Önemli olan başvuracağınız üniversitenin kabul ettiği lisan sertifikasına sahip olmanız. Hangi kursa giderek dil öğrendiğinizin önemi yok.

M

Wrocław Üniversitesi, İngilizce dilinde eğitim veriyor değil mi?

Sena Altinova 5 yıl

evet okul bir cok dalda ingilizce eğitim veriyor, ayrıca lisan sınıfıda yeterince kaliteli. Wroclaw üniversitesine kayıt esnasında destege ihtiyacınız varsa sizden bir ücret talep etmeden yardımcı olurum. Okulun resmi temsilcisiyim.

Mehmet Küçüktepe 5 yıl

Teşekkür ederim. Okula hazırlık için mail gönderdim, 16 Ağustos'ta geri döneceklerini söylediler. Okulun İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü hakkında bilginiz var mı? Aslında hem hazırlık hem de lisans eğitimimi orada almak isterim.

Sena Altinova 5 yıl

Wroclaw universitesin de ilgili bolum bulunmakta. Su an bir arkadasimizi ilgili universitenin hazirlik kursuna kayit ettirdik ve vize basvurusunu yaptik.

Ibrahim Güveli 5 yıl

Ibrahim Güveli öğrenci pasaportu almak için okuldan hangi belgeyi istemem gerekiyor?

Sena Altinova 5 yıl

Tum kayit islemlerini bitirmen ucreti odemen ve ardindan ogrenci belgesi istemen gerekli.... O ogrenci belgesini yeminli tercumandan cevirip emniyeti goturmelisin.

Ibrahim Güveli 5 yıl

Ibrahim Güveli ücreti nereye ödeyeceğiz?

Sena Altinova 5 yıl

Okul ucreti kayit islemleri sirasinda okulunsana verecegi banka hesabina odenecek.

Ibrahim Güveli 5 yıl

Ibrahim Güveli farzedelim ki okula kaydımı yaptırdım; ama vize çıkmadı sonrasında okul ücreti öğrenciye geri ödeniyor mu?

Sena Altinova 5 yıl

Vize reddi durumunda ücret size havale masrafları kesilerek geri iade edilir

Mehmet Küçüktepe 5 yıl

Okul sozlesmede geri dondurecegini ifade ediyor. Ancsk tuition fee yi geri dondurmezler.

Ibrahim Güveli 5 yıl

daha evvel vize reddi alan ögrencim cok olmadı ama red alan ögrencilere application fee ile havale ücreti disindaki tüm rakamı ödüyorlar. özellikle devlet üniversiteleri bunda sorun cikartmaz. Ekonomik desteginiz belgelenebilir durumdaysa, daha önce herhangi bir sebeple siz veya yakın akrabanız siyasi sıgınma basvurusu yapmadıysa, sabıkanız yok ise ve yasiniz cok ileri degilse vize alırsınız. Ben bu konuda bir bayan olarak sorun yasayacagınızı sanmıyorum.

Mehmet Küçüktepe 5 yıl