Sigara sadece özel mülklerde ve açık alanlarda mı içilmeli?

Sigaralar sadece özel mülklerde içilmeli devlet bu konuda yasa çıkartmalı derken sigara içmek ve içmemek hepimiz hakkıdır lakin bunu belli alanlarda bir baskasi rahatsiz olmayacağı şekilde düzenlenmeli. Unutmayın birinin özgürlüğünün bittigi anda bir diğerinin başlar. Sigaralara filtre getirilebilir arabalardaki egzoz emisyonu ve fabriklardaki filtreler gibi

C
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
48
48 CEVAP

Konuyu sigaraya ödenen vergiler vs gibi saçma başlıklara bağlamanın anlamı yok. İnsan olan kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde içiyor zaten bu zıkkımı emin olun. Seni rahatsız edeni de bi zahmet uyar. Hemen devlet bize bahmiyir diye ağlama.

B

Kendi agzinla dedin bura avrupa değil saygi bekleme diye saygı yoksa kanun var der isin icinden çıkarsın

Cengiz Fatma 6 yıl

Yazdıklarımı gerçekten anlayamıyorsun değil mi? Bak bilale anlatır gibi anlatıyorum. Senin rahatsız olmana neden olan biri olduğu zaman uyar insan gibi. De ki ben içtiğin sigaradan rahatsız oluyorum. Ne bileyim yolda yürürken yönünü değiştir mesela. Herkes benim gibi düşünmüyor bu ülkede onu da söyledim. Ne demişim? İnsan olan kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde içiyor zaten. Hem fikiriz bu konuda değil mi?

Bilgehan Gümrah 6 yıl

Bende diyorum ki uyarınca ne oluyor? Sen uzaklaş niye yanıma geliyorsun tarzında bir cumle ile karşılaşıyorsun

Cengiz Fatma 6 yıl

Babasinin mali sanki. D git kendi babanin malinda istediğin gibi ic

Cengiz Fatma 6 yıl

Hah işte bak ortak nokta da buluştuk sonunda. Sen uzaklaş diyen insan hödüktür. Net! Ama sırf böyle çürük yumurtalar var diye tüm sigara içenleri aynı kefeye koyma.

Bilgehan Gümrah 6 yıl

Mesela kapalı alanda sigara içilen bi işletmede misin? Önce garsonu çağır uyar, sonra yöneticiyi uyar. Hepsi de olmadı ara zabıtayı şikayet et bu mekanda sigara içiliyor diye.

Bilgehan Gümrah 6 yıl

Evet hak veriyorum sana çoğu mekanda böyle bişey yapsan kalk git kardeşim o zaman derler. O zaman da girme tartışmaya efendice kalk ve şikayetini gerçekleştir. Emin olabilirsin bu sigara yasağını çok katı tutuyorlar. Kanıt olarak da kapalı alanda içilen sigaranın resmini çekip zabıtalara gösterebilirsin.

Bilgehan Gümrah 6 yıl