Sigara sadece özel mülklerde ve açık alanlarda mı içilmeli?

Sigaralar sadece özel mülklerde içilmeli devlet bu konuda yasa çıkartmalı derken sigara içmek ve içmemek hepimiz hakkıdır lakin bunu belli alanlarda bir baskasi rahatsiz olmayacağı şekilde düzenlenmeli. Unutmayın birinin özgürlüğünün bittigi anda bir diğerinin başlar. Sigaralara filtre getirilebilir arabalardaki egzoz emisyonu ve fabriklardaki filtreler gibi

C
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
48
48 CEVAP

Devlet ülkeye sigarayı soksun. Üstünden türlü yollarla bir sürü para kazansın. Ama tüketene ikinci sınıf muamele yapsın?
Kapalı alanda bile sigara için yer açılması gerekir. Şu adamların itilip kakıldığı kadar itilip kakılan başka grup yok şu an Türkiye'de.

M

Saçma topluma en egemen olan sigara içenler

Cengiz Fatma 6 yıl

Heryerdeler yani ilkokuldan başlıyor bu alışkanlık

Cengiz Fatma 6 yıl

Egemen olanlar derken neyi kastediyorsun? Adamlar kapalı alanda içemiyorlar, açık alanda bile sigarasız bölge yapılmış. Kışın bir yağmur filan yağsa, kafede oturup sigara içecekleri yer yok. Devlet içmeyenler ya da rahatsız olanlar için her şeyi yapıyor zaten. Ama şu kişilerin "sigarayı alıp, devlete bu kârı elde ettirdikten sonra", şurada tüketemezsin, burada böyle yapamazsın diye zorlanmasında mantıksızlık var farkındaysan.

Mustafa Özkaraaslan 6 yıl