Tanrı ile konuşma şansın olsaydı ona ne söylerdin?

Tanrı ile konuşma şansın olsaydı, ona ne söylemek isterdin??

Edit: Ateist arkadaşlar tanrı'nın var olduğunu düşünerek cevap verin lütfen "misal".

C
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
81
81 CEVAP

Hepinizi allah affetsin. Yorumları okuyarak bile büyük günaha girdim. Bende hergün soruyorum kendi kendime nasıl oldu neden oldu diye bunları düşünerek insanlar kafayı sıyırıyor sizler gibi ama ben hiç cevap bulamasamda sorularıma inanmayı tercih ediyorum. Biliyorum hissediyorum rabbimin varlığını. İnsanda mantık varsa biraz görmesede duymasada veya birileri allahın varlığını hiç bilmeseydi bile böyle ilahi bi gücün olduğunu düşünür. Neden kötülük var diyosunuz. Tamam kötülük yok e o zaman iyilikte yok savaş yok e barış da yok öyle bi dünya düşünün ne yapardım o zaman acaba diye bunları okuyup hala bana mantıklı cevap veren olursa yine söylüyorum allah affetsin. İnanmayanlara söylüyorum her kez bir gün ölümü tadacaktır son nefesinde dahi olsa müslüman olarak öl çünkü cennete sadece müslümanlar girecek. Hadi Allaha ısmarladık.

I

Tamam yaratan var ama hangisi neden müslümanlığı seçeyimki

Orçun Tanişmaz 5 yıl

İbadetler doğru düzgün kurbanlar bayramlar hepside insani bi şekilde. Ayrıca içkidir zinadır bunlar kötü şeyler

Ibrahim Murat 5 yıl

Hristiyanlar yahudiler hiç aldırış etmiyolar sabah su yerine ilk birasını viskisini içiyolar insan vücuduna zararlı şeyleri yasaklayan bi din doğru dindir.

Ibrahim Murat 5 yıl

Şuan çok heycanlıyım allahım izin verirde ahirette bu anı bize gösterirlerse hangimizin yüzü nasıl olucak inşallah yarabbim yinede senin açından kötü bişey demiyorum inşallah doğru yolu bulursun

Ibrahim Murat 5 yıl