Tanrı nasıl varolmuştur?

Arkadaşlar Tanrının varlığını savunanlara (müslüman, hristiyan, yahudi vs) postlar arasında sormama rağmen bir cevap alamadığımdan ayrı bir post açma gereği duydum.

Hayatta hiçbir şey tesadüf eseri olmamıştır. Herşey bir matematiksel kurallar sonucunda vs biri tarafından kurgulanmıştır. Ok tamam
Soru şu:

TANRI NASIL VAROLMUŞTUR??

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
95
95 CEVAP

Peki dünyanın var oluşu nasıl acıklıyorsun sayın fizikci

Z

Bununla ilvili bir çok teoriler mevcuttur.. Bunlardan bir kaçı;

Ali Eşlik 5 yıl

BigBang (Büyük Patlama) Teorisi; Büyük Patlama ya da Big Bang, evrenin yaklaşık 13,7 milyar yıl önce aşırı yoğun ve sıcak bir noktadan meydana geldiğini savunan evrenin evrimi kuramı ve geniş şekilde kabul gören kozmolojik model....

Ali Eşlik 5 yıl

Metaverse Teorisi; Bu teoriye göre ise milyonlarca evren var. Ancak içlerinde en mükemmel olanı bizimki ve yaşam sadece burada mevcut.

Ali Eşlik 5 yıl

Evrensel Tasarım Teorisi; özellikle bilgisayarlarla yapılan simülasyonların ve animasyon filmlerinin oldukça popüler olduğu bu dönemde bu teorininde popülerliği artmış gibi görünüyor. Vanilla Sky ve The Matrix filmlerinde olduğu gibi evrenimiz bizden teknoloji olarak çok üstün bir başka varlık ya da topluluk tarafından oluşturulmuş bir simulasyondan ibaret.

Ali Eşlik 5 yıl

Ve

Ali Eşlik 5 yıl

Yaradılış Teorisi; evren Tanrının "Ol" demesiyle meydana geldi.

Ali Eşlik 5 yıl

Peki sen 《 tanrının kendi kendine varoluşu》 nu nasıl açıklıyorsun sayın müslüman?

Ali Eşlik 5 yıl