Tanrının yok olduğunu nasıl kanıtlarım münazarada?

birkaç gün sonra münazara yapacaz, bu münazara tanrının varlığı ile tanrının yokluğu ile ilgili olacak, ben tanrının yokluğunun tarafındayım, bu müzarada neler diyebilirim yardımcı olur musunuz?

com-jg2z6sy0yi7ljfnf85j1.jpg
K
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
40
40 CEVAP

Stephen Hawking’e göre “Büyük Patlama'dan önce” demek anlamsızdır çünkü Büyük Patlama uzay ve zamanın başlangıcıdır, zamanın olmadığı bir andan söz etmek ise anlamsızdır. Bu soru “Kuzey Kutbu’nun kuzeyinde ne vardır?” diye sormak gibidir.

H

gayet iyi hocam teşekkürler

Kadir Tatlidede 5 yıl

Big Bang teorisini curuttuler diye biliyordum. Uzay da dunya da bulunan kum tanesinden 100binlerce daha fazla gezegen var. belgeselin adini bulabilirsem atarim.

Kemal Aladag 5 yıl

Kemal Aladag hayır çürütmediler. Big bang her şeyi açıklayan bir teori değil. Belkide bir karadeliğin içinde pek çok evrene açılan kapılar vardır. Belki de sadece bir karadeliğin içindeyizdir. Belki de paralel evrenler var, belki de yok. Sadece ışığı gözlemleyebiliyoruz ve gözlemlenebilen en eski ışık big bang. Gözlemlenilemeyen kısım asıl gizemli kısım. Umarım ben ölmeden önce keşfedilir de tanıklık edebilirim

Kürşat Beril 5 yıl