Tesettür pranga mıdır?

Tesettür ve Pranga
'' Muayeneye gelen tesettürlü kızlarımız ve kadınlarımız soyununca, dayanılmaz bir ter kokusu yayılır. Memelerinin altı kırmızı ve kokulu bir sıvı ile kaplıdır. Din uğruna eliniz ıslanır, mideniz bulanır. Türbanları yumurta gibi sert olsun ve dik dursun diye, eski röntgen filmlerini kesip, iki kat eşarbın altına koyuyor bazıları. Başlarını açtıklarında, baş derileri, havasızlıktan suları akan, cılk yaradır. Ve bizden, yani hekimlerden, tam da bu yaralar için tedavi isterler. Dünyada bu kadar iğrenç bir manzara ile karşılaşmamışsınızdır Mine hanım. D vitamini eksikliğinden geçtim, fındık kadar beyni olan erkek zihniyetinin marifeti bu işte! Yeryüzünde kadınlarına bunu reva görürken, öbür dünyada açık saçık hurilerin hayali ile yaşamak yetiyor o zihniyete!.." Pranga türbandır, pranga çarşaftır, pranga tesettürdür ve görüntüden silinen kadını, yok saymak, kemiklerini eritmek, cılk yaralar açmaktır... MineG. Kırıkkanat'ın bir Yazısı

Laikliğe ve Cumhuriyete '' Pranga '' Diyenlerin Okumasını İsterim.

Alıntıdır

com-zrgkhwql06jmqmy53zfj.jpg
S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
43
43 CEVAP

Çok doğru bir yazı türban yasaklansın aq

G

O zaman sıfır kollu badiler, mini etekler ve şortlarda yasaklansin.. Siz mi özgürlük savunuyorsunuz! Kendinize gelince hak, başkasına gelince çok tabii.

Gülçin Asakkaya 5 yıl

Kesinlikle onlar da yasaklansın çıplak gezelim

Gülçin Tok 5 yıl

İyi o zaman öyle olacaksa, erkek neslinin de yok edilmesi lazım Zira bizim ulkenin erkeklerinin büyük bir kesiminde; doymamislik abazanlik var.

Gülçin Asakkaya 5 yıl

Aynen bizim ülkede öyle bir sıkıntı var bunun önüne nasıl geçebiliriz sizce

Gülçin Tok 5 yıl

Çocuk yetistiremeyen ailelerden kaynaklı bu durum. Erkek çocuk doğar, oğlum göster bakalım pipini amcalara teyzelere denir, oğlan cocuguna anneye yardım et oglum sofrayı da sen kaldır oğlum vs vs denmez çünkü o oglan çocuğudur ve annesi, ablası, kız kardeşi hizmet etmek zorundadır. Oğlan çocuğu sünnet ettirilir düğünler yapilir kral gibi giydirilir çünkü erkekliğe adım atmistir. Sevgilisi olur aslan oğlum bilmem ne denir, bir kızla yatar elinin kiri olur. Ama bir kız doğar kızım şşş ayıp açma kimseye gösterme denilir sakla, kalk kız erkek kardeşine, abine babana hizmet et, yemek yap ütü yap vs vs denilir. Kız regl olur pedini bile alırken kat kat poşetlere saklattirir çünkü regl olduğunu genç bir kız olduğunu kanadigini saklanmalıdır ayiptir. Sevgilisi olur orospumu Olcan başımıza der o hizmet ettiği erkek kardeşleri annesi vs. Yatmasindan bahsetmiyorum sevgilisi bile olsa yollu, kaşar, orospu olur. Ama erkek mi aaaa pardon onun pipisi vardır ve o herşeyden ustundur. Her boku yiyebilir. Ataerkil bir toplumda yaşıyoruz ve ne yazık ki erkekleri bu hale getiren bilinçsiz annellerdir. Yine kadının düşmanı kadındır. Erkek çocuğu yetiştirmeyi bilmeyen anadır. Önce kadınlar egitilmeli o yüzden.

Gülçin Asakkaya 5 yıl

Erkek çocuklarina sünnet düğünü yapılıyorsa, kız çocukları da regl olduğu için düğün yapılmalı Yada bu cinsiyetçiliği yücelten, saçmalık olan bu örfü terk etmeli. Gece gezmeleri erkeğin tekelinde olmamalı. Ev işleri sadece kadının, kızın görevi değildir. Erkekte yemek yapmayı, temizlik yapmayı bilip öğretilmeli. Vs vs vs. Bu örnekler cogaltilir. Ama tabi bunu sonradan sokma akılla beceremeyiz. Erkek doğduğundan başlanmalı eğitime. Bir erkek zaten hem kadındır, hem erkektir XY kromozomu taşır.

Gülçin Asakkaya 5 yıl

Gülçin Tok sence nasıl düzeltilebilir? Bu yazdıklarıma katiliyormusun.

Gülçin Asakkaya 5 yıl