Toplu taşımada biletsiz çocukların koltukları işgal etmesi hakkında yorumlar?

Kalabalık metro, metrobüs, otobüs vs gibi toplu taşıma araçlarında annelerin kucaklarına alabilicekleri küçücük çocuklarını muhtemelen bilet basmadan yanlarına oturtmaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Böyle bi durumda ne yapmak gerekir?

H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
60
60 CEVAP

Küçükken ben baya hastalanmıştım hastahanede serum vermişlerdi gözümü açacak halim yoktu eskiden jeton yada kartla değil özel halk otobüsüne küçük biletler kesiliyordu annem de 3 bilet almıştı biri küçük kardeşim biri benim biri de annemindi üç bileti üst üste koyup kutuya tek seferde attı ben hastaydım geçtim oturdum annem kucağında kardeşim onlar da oturdu sonra dangalak biri bu çocuk neden burada oturuyor tek bilet attılar zaten bakın yaşlı kadın ayakta diye anneme bağırmaya başladı baya bir münakaşa oldu ben baygınlık geçirecek durumdaydım neyse bu yazıyı görünce aklıma geldi

D

Ben de şayet toplu taşıma aracı kullanmak zorunda kalırsam, çocuklarıma da bir bilet alır ve yanyana 2 koltuğa otururum ki yanımda olsunlar diye! İnsanlar da genelde bilet almadığımı düşünürler ama pek de takmam.

Alev Haşim 5 yıl