Türkiye'de Suriyeli insanların dışlanmasının sebebi nedir?

Ülkemizdeki Suriyeli insanları dışlama sebepleriniz neler yazar mısınız arkadaşlar ?

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
54
54 CEVAP

Su her gelen suriyeliye sefa suruyor demeyin artik arkadas. Adami bildigin kole diye kullananlar var emekci piyasasi bu yuzden inanilmaz dustu 20 liraya saatlerce calisanlar da bunlara sefa suruyor denmesi kesinlikle cok yanlis. Eyvallah kacmis olabilir vatan millet sakarya degil her sey once canin sonra karnin. Zaten su milletleri kesin cizgilerle ayirmak cok yanlis.

E

Çoğu paralı. Spor salonlarında AVM lerde keyif sürüyorlar. Bugün acıdığınız yarın pkk gibi skk olarak çocuklarınızı katlederse pişmanlık fayda etmez. Tarihi bir görev düşüyor herkese.

Aynur Gagit 6 yıl

Cogu parali hepsi degil. Yaptiginiz genellemeye lafim zaten yoksa gelecekte dogabilecek sorunlarin asagi yukari farkindayim. Bu dislanmislik oldugu surece kardes gibi degil dusman gibi yasayacagiz bu da daha da cok sorunlari suclari beraberinde getirecek. Zaten medyatik unsurlar yeterince ayrimciliga milliyetcilige yelken aciyor. Ne kadar nefret etseniz de onlara taninan haklar onlarin sucu degil. Bunu onlari dislayarak cozemezsiniz daha da cok sorunlara yol acacaktir bu.

Enes Buldu 6 yıl