Uçuş iptalim 2 ay önce gerçekleşmiş ama ets tur henüz haber verdi!

Selam arkadaşlar! ACİL YARDIM !

Cuma günü 11.15’teki Atatürk Havalimanı-Paris uçuşumuz iptal edilmiş. ETS tur üzerinden aldığım Onur Air uçuşunun iptali için bugün akşam 19.00dan sonra arandım ve SADECE 2 gün kalmışken iptali öğrendim.

Önceki sonraki günlerde alternatif uçuş varsa bilet verilebileceğini söylediler ancak yok. Zaten burdan sonraki destinasyonlar için tüm biletlerimizi de almış olduğumuz için zamanda esnek değiliz, seçeneklerimiz sınırlı. Durum böyle olunca tek seçeneğin ‘uçuşun iptali’ olduğunu, para iadesini en geç 5 gün sonra alabileceğimizi söylediler.

Sorun şu ki şu anda Paris biletleri iki kişi 2000 küsür lira, paramız yok, ETS TUR uçuş iptalinden sorumlu olmadığını sadece bir aracı şirket olduğunu, Onur Air de iptali 2 ay önce şirkete bildirdiğini söylüyor ets tur’sa iptalin bilgisini bugün aldığı ve bize bildirdiği konusunda ısrarcı.

Biletini aldığımız etkinlikler olduğu icin herşeyi iptal etmek tabi ki istemiyoruz, kaldı ki 2 saat öncesine kadar herşey tamamdı, iptal söz konusu değil ama toplamda 700 tl verdiğimiz yolculuk için yeniden bilet alacak bir ekonomimiz mevcut değil.

Daha önce böyle bir durumda kalmış olan var mıdır? Önerilere tavsiyelere açığız, yarın bu işi çözmeliyiz çünkü bilet fiyatları her dakika daha da artıyor :,)

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
7
7 CEVAP

Arkadaşlar aynı burda konuştuğumuz şeyleri ets tur’a söyledik ve bize başka havayolundan bilet ayarlandı, çok teşekkürler öneriler için

E

Gideceğiniz yere varış saati iz değişti mi

Ismail Aktoprak 6 yıl

Ismail Aktoprak 50 dk fark etti

Esra Svml 6 yıl

O zaman sorun yok. Belli saati aşınca tazminat hakkı doğar. Seninki aşmamış. Hakkını aldığına sevindim

Ismail Aktoprak 6 yıl