Uçuş öncesi check-in noktasında yaşanan sorunlar

herkese iyi akşamlar arkadaşlar yazdığım tez için sizlerden minik bir yardım isteyeceğim uçuş öncesi check in noktalarında karşılaştığınız sorunları benimle paylaşabilir misiniz acaba ?

B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
16
16 CEVAP

Son 10-15 dakika kala check in noktasına yetiştim. Çabuk koşun kapı kapanacak dediler. Yaşadığım stresi anlatamam. Servise bindim 10 dakika daha bekledik. Madem 10 dakika daha tölerans vardı ne diye benim elimi ayağıma dolaştırdılar? Thy İstanbul > Diyarbakır seferi idi. Sonra bunlar zaten birbirleri ile iletişim halinde telsizlerle benim için kısa bir anons geçemezler miydi? Belki de o anons yapılmıştı ama benim de haberim olsaydı kendimi harap etmezdim. Neticede ömrümde ilk defa böyle son dakikalarda binmiştim o sefer.

K

kardesım senın servıs dedıgın cobus. Yolcu almdan gıtmez ve beklenen yolcu vardır oyuzden onlarıda alp gıdecegı ıcın 10 dakıka daha beklemıstır.

Kahraman Sander 5 yıl

Hayır demek ki check in yaptırmamış cobus'e daha binmemiş yolcular vardı. Ondan öyle dedim. Allah'a şükür bindim uçağa sıkıntı olmadı itirazım muhalefetim yok. Sadece tez/araştırma için yaşadığım bir olayı paylaşmak istedim.

Koray Alkaş 5 yıl

Koray Alkaş kaptanının ınsıtafnde hersey kaptan derskı gelen yolcu smdye kadar gelseydı kardesım banane dyp sen dahıl arkadan gelen yolcularıda almama hakkına sahıp cunku ucak kalkıs saatnden en az 5 dakıka once tum kapılarını kapatmıs olmalı prosudr geregı ancak bu olmuyor. Gec gelen yolcu vs yuzunden

Kahraman Sander 5 yıl

Allah razı olsun o kaptandan o zaman

Koray Alkaş 5 yıl