Yağmurda çatım akıtıyor; ev sahibi mi, apartman yönetimi mi yaptırır?

Selamlar oturduğum evin çatısı böyle rutubet oluyor izolasyonu yapılmadığı için akitip.. Bu evde kiraciyim. Çatının akıttığı durumlarda izolasyonu apartman yönetimi mi ev sahibi mi yoksa ben mi yaptirmaliyim? Sinusitim var ve böyle bir yerde uyumak kafam davul gibi olmuş halde uyanmama sebep oluyor. Hasta olmam da yakındır.

com-788qbqdqn5qru52fg201.jpg
S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
33
33 CEVAP

Ayibi kiraya verene bildirme yükümlülüğün var. Onun da ayibi giderme yükümlülüğü var geregini yapmazsa sen ayibi giderip bedelini kiradan indirebilirsin.

com-qqzghi8nrj12niw192bu.jpg

D

Ama çatı apartmana ait değil mi?

Sema Dagistan 6 yıl

Ev sahibi mi sorumlu

Sema Dagistan 6 yıl

Sonucta senin dairende oluşan bir zarar var. Sen ona bildir sıkıntı ettigi takdirde hukuki haklarindan ve kiraya verenin yükümlülüklerden bahsedersen umarim sıkıntı cikarmadan yapar yapmazsa da usta cagir yaptir faturasini al ev sahibine faturayla beraber kirani odersin .

Dilara Tanur 6 yıl

Dairemde oluşan sorun dış kaynaklı ama?

Sema Dagistan 6 yıl

Bitanem dış yada iç dairede zarar var bu da fotografta apacik ortada. Dış etken gelmis evinin tavanina yansımış sonucta .

Dilara Tanur 6 yıl

Ben içteki problemi çözmek değil dıştan gelen akintiyi kesmek istiyorum çünkü içte olan bu rutubet dış etken kesilmezse tekrar edecek ben içi temizleyip yaptirsam da.. Catiyi izole ettirmek istiyorum ben

Sema Dagistan 6 yıl

ozelden yaziyorum.

Dilara Tanur 6 yıl

Bu ayıplara internet alt yapısının olmaması da dahil oluyor mu sözleşme fesih ettirmek için

Emirhan Erbeyi 6 yıl

Olmaz o

Dilara Tanur 6 yıl