Yorgunluk ve halsizliğe karşı ne iyi gelir?

Yorgunluk ve halsizliğe karşı ne iyi gelir?
Z
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
67
67 CEVAP

[05/10 22:37] sair34: Arı Poleninin bazı faydalarını şu başlıklarla özetleyebiliriz:

Yüksek Performans getirir. Anabolik etkileri (32 gr ve üstü tüketimlerde) yani kas-adale yapıcı ve güçlendirici özelliği vardır. Büyüme çağındakilere ihtiyaç duydukları tüm esansiyelleri barındırır. İçerdiği Flavonoidler en yakın takipçilerinden 200 kat fazla antioksidan özellik taşır. Çok zengin bir aminoasit ve protein kaynağıdır. Protein kalitesi yüksektir. B Kompleks vitaminleri yönünden çok zengindir; bir çay kaşığı kadar polen organik ve doğal bir arı ürünü olarak metabolizmanın tüm B vitaminleri ihtiyacını karşılar. Günde iki-üç tatlı kaşığı(10-15 gr.)tüketimde ise tüm vitaminlerden yeterli ve yararlı düzeylerde alınmış olur, ancak C vitamini yönünden zayıf içeriklidir. Tam bir mineral deposudur. İnsana gerekli tüm minerallerden yoğun miktarlarda içerir. Her gün düzenli 10-15 gr kullanımla bedenimize faydalı ve yeterli olacak, organik-doğal ve zengin bir vitamin ve mineral desteği sağlamış oluruz
[05/10 22:41] sair34: Zayıf olanlar polen kürüne başvurmalıdır; çünkü polen İŞTAH AÇICIDIR
- Polen, KABIZLIK ve BAĞIRSAKTAKİ TIKANMALARI ortadan kaldırır. İNATÇI İSHALLERİ tedavi eder. Ayrıca BAĞIRSAK MİKROPLARINI düzenler.
- Polen insanlarda SİNİRLİLİĞİ ORTADAN KALDIRIR. İnsanı rahatlatır.
- Polen bir KUVVET ŞURUBU gibi etki yapar. Hastalıktan kalkanları kısa sürede eski ENERJİ ve CANLILIĞINA kavuşturur.
- Polen DÜŞÜNME YETENEĞİNİ ARTTIRIR.
- Polen KANSIZ çocuklara yardımcı olur: ALYUVAR SAYISINI %25-30, HEMOGLOBİNİ %15 ORANINDA YÜKSELTİR.
- Polende bulunan Riboflavine'nin GÖRME ÜZERİNDEKİ ETKİSİ BÜYÜKTÜR. Birçok olayda şaşırtıcı sonuçların alındığı ve GÖRME YETENEĞİNİN ARTTIĞI saptanmıştır.
- Polende bulunan AMİNOASİTLERDEN CYSTİN (kükürt içeren bir aminoasittir) SAÇIN GELİŞMESİNDE ÖNEMLİ ROL OYNAR. Cystin'nin SAÇ SAYISINI ARTTIRDIĞI ve SAÇIN DÖKÜLMESİ'ni önlediği anlaşılmıştır.

K