Abla abi kardeş ilişkisi nasıl olmalı?

Erkeklere soruyorum. Kız kardeşi olanlar için. Abi kardeş ilişkisini nasıl kuruyorsunuz, ne şekilde olmalı, samimiyet bağının bir sınırı var mı, olmalı mı? Bunu neye göre belirliyorsunuz? Aşktan daha güzel bir duygu olduğunu düşünüyorum, siz ne düşünüyorsunuz?

F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
34
34 CEVAP

Ensestim demiyor da...

B

Yok daha neler

Gökhan Küçüközer 6 yıl

Sorunlu musunuz? Ensest olsam bundan hiç de çekinmem zaten. Kardeş ilişkisini aşktan daha değerli ve kutsal buluyorum araya sınırlar koymak tercihim değil. Ayrıca aseksuelim. Seksten midem bulanir. Ön yargılarınızı gidin başka postlara kusun!

Fatma Beyoglu 6 yıl

Önyargı? Samimiyet bağının sınırını sorup olmalı mı diye soruyorsun sonra da önyargıdan bahsediyorsun... yukarıdaki postlardan birinde annem ve abim ilişkiye girse onların tercihi diyebilen birisin sonra da aşktan öte diye saçmalamışsın ve biz önyargılı oluyoruz... İğrençlikte sınır tanıyın biraz

Burcu Küçükaslan 6 yıl

Ney ney ney ?

Gökhan Küçüközer 6 yıl

Kısaca ohha

Bedir Karteper 6 yıl

İğrençlik? Aptal saptal hiçbir mantığı olmayan tabular yaratıp onlara itaat ediyorsunuz. Ensest doğada varolan bir şey. Sadece insan türüyle de ortaya çıkan bir şey degil. Kaldi ki bu konu ahlaksizlik da değildir yanlışlık da değildir igrenclik de değildir. Aile dedigimiz şeyi birtakim kriterlere göre biz adlandirdik o onunla sevismez kuralini da biz koyduk. Bu kuralın hiçbir mantığı yok. Evrimde emsest iliskiden sakat uremeler olacağı ve doğal secilimin bunu zaten eleyecegi icin surecte ensest iliski uremesi tercih değildir zaten. Onun dışında her seks üreme de değildir. İsteyen istedigiyle yapar size ne oluyor? Buna karışamaz tabulariniza göre yargilayamazsiniz. Ben seksi tamamen iğrenç buluyorum. Sevgili ile de es ile de kimle olursa olsun. Olayın kendisi benim için aşağılık ve degersiz ucuz. Zevk için saçma sapan sekillere ilkelce girmekten ibaret. Hiçbir sevgiyi seks ile değersizlestirmem. Sevgili kardeş anne baba arkadaş her kim ise. Seviyorsam seks bunun degerinden düşürür. Bu demek isteyen istedigini yapamaz demek değildir. Seks seven biri olsaydım istediğimle istedigimi yapardim. Abi kardeş ilişkisini her şeyden üstün tutuyorum ve aşktan daha değerli buluyorum. O yüzden de samimiyet sınırı herkes için ne ifade ediyor merak ettim. Aşkla ilgili samimiyet sınırı sorulsa sorun yok ama değil mi dünyanın merkezi aşk..! Her boktan daha değerli değil mi aşk! Herkes aşkı en yüce bulmak zorunda ya, kardeşte samimiyet sınırı sorulunca kusur olmuş. Aska önem vermiyorum ve onun yerine kardeşi tercih ederim. Arada pek bir fark yok. Ben de sizin tabulu zihinlerinizi iğrenç buluyorum siz de igrenclikte sinir taniyin!

Fatma Beyoglu 6 yıl

Samimiyet sınırı dedigim şey de kardeşinle ne kadar ilgilendigin ne kadar üstüne düştüğün ne tür bir bağın olduğu, öylesine sevip gecip iki sıradan muhabbet edip mi bitirdiğin yoksa o saçma sapan sınırları kaldırıp ona her şey mi olduğun, anne baba sevgili arkadaş her neyse. Ön yargilari kullanmadan önce kastiniz nedir diye sorabilirsiniz.

Fatma Beyoglu 6 yıl

40 saat cvp yazardım lakin bebek emziriyorum bu da burda dursun sonra yazarım

Burcu Küçükaslan 6 yıl

İnsanların tabuları var yokılması gereken

Bedir Karteper 6 yıl

Kız erkek kardeş ay ı yatağı bırak aynı odada yatamaz. Baba kızı blu çağına girdikten sonra el temasından kaçınmalıdır kardrşler arası (kız erkek) samşmiyet sınırları olmalıdır gibi

Bedir Karteper 6 yıl

Velev ki Ensest bunun nesi mide bulandırıcı, sanki ensestlerin cinsel hayatı diğer çiftlerin cinsel hayatından farklıymış gibi algı yaratmanın ne manası var. İşte bunlar hep Tatlısu Ateisti

Ali Erva 6 yıl

Aptal aptal yorumlar.

Gökhan Küçüközer 6 yıl

Ateistler seks yapacak insan kıtlığı çekiyordu da enseste başvurdu sanki. Mantıkli yorum yapmayacaksan gidebilirsin dostum. Abuk subuk tabulari yaratip ona itaat eden de sizlersiniz tedaviyi siz olun. Freud bütün sevgilerin temelinde cinsellik olduğunu söyler. Psikanalizmin kurucusu olduğunu hatirlatirim kendisinin.

Fatma Beyoglu 6 yıl

Seksten hoşlanmıyorum diyorum gelmiş hala ensest diyorsun. Seks meraklısı olan ben değilim senin kirli ve mantiksiz tabulu zihnini dinlemek zorunda da değilim.

Fatma Beyoglu 6 yıl

bu ne lan süslümanlar gelmiş yorum yapmış

Bedir Karteper 6 yıl

Öncelikle din ve seks ne alaka? Agnostik ateistim ille de bilmek isterseniz. Bunun dışında evrimsel süreci göz önüne alırsak sırf üremek için ilişkiye girmiyoruz artık. Ensest ilişkiler doğada mevcut evet, lakin sonucu sakat, tek başına yaşayamayan vs doğumlar. Ayrıca mevcut toplumsal ve ahlak kuralları var babasının ilişkiye girdiği kız durumu ne kadar iğrençse bahsedilen yaklaşım o kadar iğrenç... Aseksüelim demişsin seks eylemini denediğini var sayıyorum bu durumda bu eylemin baba kız anne oğul veya 2 kardeş arasında olmaması gerekliliğini de anlıyor olman lazım. Benim gözümde baba kızına şehvet duyabilir diye fetva veren ve bu yorumu yapan aynı zihniyettedir. Tabuların da olma nedenleri var ve bir çoğu mantıklı.

Burcu Küçükaslan 6 yıl

Anlamadığınız nokta ensestle üreyin diyen yok size. Bunu evrimsel süreç isteseydi doğal secilim bu şekilde devam etmis olurdu. Bugün de siz ensest olmamayi ahlaksizlik olarak adlandirirdiniz. Kaldi ki baba kızına sehvet duyar gibi bir konu değil bu. Kimse kimseye zorla bir şey yapamaz. Bu ahlaksizlik değildir zaten

Fatma Beyoglu 6 yıl

Ensest iliskiden üreme sağlıklı olsaydi doğal secilim bunu tercih ederdi zaten. Mesele burada üreme değil seks. İsteyen istedigi kişiyle yatar bunda bir sakınca yok. Zorlama yok, birinin ozgurlugunu kısıtlama yok, birine zarar verme yok, bunun ahlak dışı bir eylem olmasi icin bütün bunlara sahip olması gerekir. Ama beyninize kardeşle sevisilmez diye dayatilmis, peki sebep? Sebep yok çünkü ahlaksizlik olur. E peki neresi ahlaksizlik oluyor? Cunku kardesle yatmak ahlaksizlik. Eee ee niye ahlaksizlik neye dayanarak? Çünkü oyle. Sizin mantik bu. Bunu asla kabul edememe sebebiniz böyle alışmış olmanızdan kaynaklı. Her alışkanlık doğru diye bir kural yoktur.

Fatma Beyoglu 6 yıl

Hanginizin ablası annesi olmadığında annelik yapmadı yada abisi babalık. Siz nasıl olurda sevginin sınırı olmaz yada olmasın kafından sex ensest duygu çıkardınız nası bi ruh haliniz var sizin

Bedir Karteper 6 yıl

serdar gider misin artık bu kadar ısrarcı bir şekilde bu konuya takılman senin psikolojik rahatsız olduğunu gösteriyor. Aseksuel birine dediklerine bak. Soylediklerinin bende olan etkisi sıfır. Bu lafların hiçbir şekilde incitiyor çünkü ben senin kaliplasmis zihniyeyinin kural ve yasalarina göre hareket etmiyorum.

Fatma Beyoglu 6 yıl

Senin saçma zihniyetini çekmek zorunda değilim kibarca defol diyorum hatta seni engelliyorum

Fatma Beyoglu 6 yıl

Tesadüf rastlantı doğal secilim diye bir şey yok o senin mulayim organından uydurdugun bir şey. Kaldi ki tesadüf ne demek onu da bilmiyorsun

Fatma Beyoglu 6 yıl

Alina Destina bu zırvalıkların en büyük suçludu tam acıklama ile post acmayarsk senin biliyodun dimi

Bedir Karteper 6 yıl

Bence gayet açık yazdım. Samimiyet sınırından nedense bir iki kişi hariç kimse seks anlamamis. Her sey seks demek mi sizin için.

Fatma Beyoglu 6 yıl

Yazaydın sex ensest derecesi değil diye sen anladın onu

Bedir Karteper 6 yıl

Bizim insanımız saldırmaya yer arar anlıyosun dimi

Bedir Karteper 6 yıl

postu ensest olarak da acabilirdim o da ayrı bir konu. Bunu konuşmaktan bir cekincem yok. Sadece bu Müslüman ve ateist yobazlari anlamlandiramiyorum. Doğal secilim ensesti tercih etseydi bugün ensesti savunacaklardi.

Fatma Beyoglu 6 yıl