Albert Einstein gerçekten zeki bir insan mıdır yoksa yahudi diye mi bu kadar dillerde dolanıyor?

Albert Einstein gerçekten zeki bir insan mıdır yoksa yahudi diye mi bu kadar dillerde dolanıyor?
M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
13
13 CEVAP

Soruyu soran bilmiyor ancak cevap veren bu kadar insanın beyni yok sanırım. Hakkında konuştuğunuz adam Einstein. Fizikçi. Şarkıcı yada aktör değil yani beğenmeme lüksümüz yok. Torpille bir yere gelmedi. Yaptıkları ortada. Adam yahudi olsada olmasada büyük bilimadamı.

T

Beyin? Zevzek yorum yaparken kendi beyninin yansimasini yaptigini unutmussun!!! Zaten bu seviyeden ancak bu beklenirdi... Kac tane Einstein vardi ayni donemlerde biliyormusun? Bu onun zekasini sorgulamak degildir! Sadece reklaminin cok yapilmis olmasinin ve dunyada herkesin bilmesinin tek sebebi yahudi olmasidir o kadar!!! Anlamadigim bu senin niye bu kadar zoruna gitti???? Yada derdin trollemek mi burayi???

Mehmet Burçe 6 yıl

Einstein bir yahudi olnasaydı da Türk bilim adamı olsaydı. Büyük bir bilim adamı olmayacak mıydı? İnsanların milliyetlerinin onlara faydası veya zararının olması normaldir. Ancak etnik kökenleriyle bilim adamlarını yargılamak en azından bilime yapılmış hakarettir.

Tamer Bite 6 yıl

Zekasina laf etmiyorum, zekanin irkla ilgili olmadiginida biliyorum. Reklaminin yapilmasi bu dunyada herkesin ismini bilmesi yahudi olmasindan kaynaklaniyor. Konu bu kadar basit. Cunku ayni degerde kac tane bilim adami var? Hatta bir kac arkadasi var, adlarini bilen kac kisi var? Ilk karisi neredeyse Einstein kadar zeki mesela!!!

Mehmet Burçe 6 yıl

Konu onun zekası değil aslında. Zekası ondan daha ileri olan çok insan var. Geçtiğimiz günlerde bur haberde okumuştum. Bir teenager Einstein'ın 162 aldığı zeka testinden 164 puan almış. Einstein'ın geliştirdiği izafiyet teorisi ve diğer kueamlar onu diğerlerinden daha önemli yapıyor.

Tamer Bite 6 yıl