Allah var mı? Ahiret var mı?

Bazı arkadaşlarım abilerim bende delil istiyordu Allah cc varmı? Ahiret varmı? Vs kusura kalmayın işlerimden dolayı geç yazıyorum 1400 sene önceki Kuran-i Kerim den günümüze gelen ve günümüz bilim adamların bile bal için şifalar kaynağı olduğu sağlıklı olduğu çoğu kez kanıtlamış tez bile yazılmış.. Size Ayet-i kerime

Rahman ve Rahim olan Allah'ın Adıyla.
"Rabbin bal arısına şöyle vahyetti: “Dağlardan, ağaçlardan ve insanların kurdukları çardaklardan kendine göz göz ev (kovan) edin. Sonra da her türlü meyveden ye de Rabbinin sana yayılman için belirlediği yolları tut!” Onların karınlarından renkleri çeşit çeşit bir şerbet çıkar ki onda insanlara şifa vardır. Elbette düşünen kimseler için bunda alacak ibret vardır." (Nahl, 16/68, 69)

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
67
67 CEVAP

Aysegul Algur tek bir ayet yazdım kuran-i kerim okumadığın belli okusan böyle konuşmazdın güzel kardeşim.. Bir delil daha gösterdim okumanı tavsiye ederim

E

Okudum kurani

Aysegul Algur 5 yıl

iyi okuduğuna eminmisin?

Erdal Gülderen 5 yıl

Bence sen iyi okumamissin. Arilari mucize diye gosteremezsin. Cunki arilar islam onc3sinde de bal yapiyordu ve yararli oldugu biliniodu. Sularda birbirine karisiyor. Sadece yogunluklari farkli oldugu icin daha yavas karisiyor. Duydugun bilgilerin dogrulugunu once bir arastir derim.

Aysegul Algur 5 yıl

kardeşim ben sadece delil gösterdim arıların islam dan önce bal yaptığını 1400 sene önce kim kanıtlamış? Veya kim bilgi vermiş yada hangi kabile yemiş? Delilin ne?

Erdal Gülderen 5 yıl

Ari bal yapmaya bu ayetten sonra basladiysa haklisin kardes. Ne diyeyim:)

Aysegul Algur 5 yıl

halen anlamıyorsun güzel kardeşim ne alaka ya ben diyorum ki 1400 sene öncesinde bu konu hakkında başka bilgi veren detaylı şekilde. Kitap hadi geçtim duvar yazıları gördünmü? Ben arıların kuran kerim den sonramı bal yaptı diyorum anlamadın ne demek istdiğimi Kuran-i kerim ilk verdi bu bilgiyi ozamanın teknolojisiyle kim verdi peki?

Erdal Gülderen 5 yıl

Tamam kardes ben anlamiyorum. Iyi aksamlar.

Aysegul Algur 5 yıl

yok özür dinlerim senden hakketen ne demek istediğimi düşün güzel kardeşim.. Anlarsın..

Erdal Gülderen 5 yıl

erdal sen beni anlamiorsun. Ayette verilen bilgi arilari gozlemleyen bir cocugun bile idrak edecegi bir sey. Mucize falan yok. Anla

Aysegul Algur 5 yıl

sana başka mucize ayetler yazayım mı?

Erdal Gülderen 5 yıl

Sular karisiyor onu diyorsan. Evrenin genislemesi muallakta. Eski cevirilerde oyle bir sey yok. Bir cogunu biliyorum. Ben kurani okuduktan sonra reddettim. Sana tavsiyem cift tarafli arastir inanacaksan yine inan.

Aysegul Algur 5 yıl

nasıl okuduğuna bağlı güzel kardeşim.. Ben sana bir kaç tane yazayım okumanı rica edeceğim

Erdal Gülderen 5 yıl