Allah var mı? Ahiret var mı?

Bazı arkadaşlarım abilerim bende delil istiyordu Allah cc varmı? Ahiret varmı? Vs kusura kalmayın işlerimden dolayı geç yazıyorum 1400 sene önceki Kuran-i Kerim den günümüze gelen ve günümüz bilim adamların bile bal için şifalar kaynağı olduğu sağlıklı olduğu çoğu kez kanıtlamış tez bile yazılmış.. Size Ayet-i kerime

Rahman ve Rahim olan Allah'ın Adıyla.
"Rabbin bal arısına şöyle vahyetti: “Dağlardan, ağaçlardan ve insanların kurdukları çardaklardan kendine göz göz ev (kovan) edin. Sonra da her türlü meyveden ye de Rabbinin sana yayılman için belirlediği yolları tut!” Onların karınlarından renkleri çeşit çeşit bir şerbet çıkar ki onda insanlara şifa vardır. Elbette düşünen kimseler için bunda alacak ibret vardır." (Nahl, 16/68, 69)

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
67
67 CEVAP

Bedir Karteper oku kardeşim..

Ziraat Mektebi
ZİRAAT MEKTEBİ
Ziraat Mektebi (Hüdavendigar Hamidiye Ziraat Ameliyat Mektebi), 1890 (1308) ’da dönemin Bursa Valisi Mahmud celaleddin Paşa tarafından tarım konusunda eleman yetiştirmek amacıyla açılan, parasız ve geceli olan bu mektepte her birinde 20’şerden olmak üzere üç sınıfta okuyan toplam 60 öğrencisi bulunmaktaydı. Bu mektebe bağlı olarak 1899 (1317) yılında bir de “Harir Darü’t-tahsili” açılmıştır ki, Ziraat Mektebi öğrencileri burada ayrıca teorisi ve pratiğiyle böcekçilik eğitimi görmüştür. Bu okul günümüzde Ziraat Meslek Lisesi olarak eğitim-öğretime devam etmektedir.

E

he sen abdül hamit diyosun sanırım. Bu söylediklerinle ağır verginin ve hizmetin hiç alakası yok

Bedir Karteper 6 yıl

ondan önce örneklerde var yazmadım istersen yazayım

Erdal Gülderen 6 yıl

bana osmanlıdan örnek vermene gerek yok zira osmanlı tarihini az çok bilirim benim osmanlıyı kötülemek gibi bir düşüncemde yok zira onlarda türkün atası ama iş zulm yok tuya girerse en ağır zulum çok ağır vergidir.

Bedir Karteper 6 yıl

http://edergi.sdu.edu.tr/index.php/iibfd/article/viewFile/2495/2238

Bedir Karteper 6 yıl

pdf dir ve ünüversite makalesidir okumanızı tavsiye ederim

Bedir Karteper 6 yıl