Ateistlerle müslümanların tek ortak noktası hayvan sevgisi mi?

Şu paylaşımı görünce aklıma şu geldi; aslında o kadar da farklı değiliz. Ateist sayfaların çoğunda bu durumla ilgili paylaşım yapıldı ve şikayet edildi. Müslüman sayfalar da yine aynı şekilde tepki gösterdi. Bir arada yaşamayı bilsek, o kadar da farklı değiliz. Üzüldüğümüz şeyler aynı, sevindiğimiz şeyler aynı. Velhasıl ki birbirimize tahammülümüz yok, o her şeyi mahvediyor.

com-yokmxnb5uvqt1q33rcju.jpg
Y
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
69
69 CEVAP

Birşey diyeceğimde köylerde bütün köpeklere bu yapılmakta. Doğuda yaşayan varsa biliyordur ki tüm köpeklerin kulakları kesilir eğer disi değiller ise. Kavgalarda yakalandığında kopabilir veya kurt girebiliyor. Açıkçası kesilmeyenin kavgadan sonra geldiği hali gördüğümde çok daha kötü olduğunu gördüm. O yapı sanıyorum ki kıkırdak bu iş yılardır yapılmakta. Olay bu gençlere patlamış. Yani video çekip İnternete koymak gibi bir hata yapmışlar

C

Videodaki amacı bilmiyorum izlemedim

Civan Altıok 6 yıl

Gençlerin dogradigi köpeğin kurtla kapismayacagini hepimiz biliyoruz. Sürüyü koruyan kangalları kurttan korumak için evet kulakları kesilir.

Ilknur Asan 6 yıl

Yavru çoban köpeğine benziyor fotolarda

Civan Altıok 6 yıl

Yapmayın gözünüzü seveyim ya.. Hic iyi niyetle kulak kesmise benziyorlar mi, profillere bakinca ne gibi tipler oldukları anlaşılıyor. Veteriner dururken bunlara mi kalmış kulak kesmek!

Fatma Beyoglu 6 yıl

Birincisi resimlerdekiler coban degil ve kopek coban kopegi degil. Bunu serserilik icin yapmislar. İkincisi koy yerinde kopegin kulagi jiletle kesilir kor bicakla degil. Ucuncusu kopegin kulagi 6 aydan once kesilir bu kadar buyukken cok aci ceker. Dorduncusu burasi koy degil artik kopeklerin kulagini uyusturarak veteriner kesiyor. Besincisi kopege yaptiklari iskenceyi yayinlayip hava atmalari gerekmiyor !

Ufuk Özcangöz 6 yıl

Ufuk Özcangöz dediğim gibi videoyu izlemedim açıkçası köylerde kelimesine taraf değilim

Civan Altıok 6 yıl