Bir simülasyon içinde yaşıyor olabilir miyiz?

Aranızda yaşadığımız hayatın gerçek olduğuna inanan var mı? Bana ciddi manada aşırı sahte geliyor. Sanki bizler simülasyonlarız. Bilmiyorum.. Mesela yemek yerken sadece o an zevk alıyorsun sonrası yok. Telefon şarjı gibi düşünün. Doluyken kimse şarja takmaz. Bizler bu simülasyonlarda hayati sürecimiz bitince başka bir bedene her şeyi unutarak geri mi dönüyoruz.. Her şey bir enerjiden meydana geliyorsa bu enerjinin bu kadar doğru yayılması nasıl gerçekleşiyor. Neden altın oran var. Bu altın oran nasıl kendi kendine olsun. Gelin ufkumuzu açalım. Gittiği yere kadar. Zorlayalım kafaları: D

com-rnv6z79dsxr1gwk84vbw.jpg
H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
43
43 CEVAP

Mesela söyle düsünelim. Bir tane boing ucak ele alalim. Ve onu parca parca edelim. Bu ucak milyarlarca yil gecse bir araya gelip kendi kendine ucabilirmi. Kaldiki insan ve kainat dah karmasik bi yapidadir. Allahin varligi kesindir.

E

dediklerinden bisi anlamadım iyice acıklarmısın? Boingin hangi modeleini kastettin.? 737 ler hayli geniş bir yelpazede modellere sahip 747 dersen o biraz büyük bir araya gelmesi zor, Şimdilik Outopilot filan kendi kendine ucuyorlar da milyarlarca yıl sonra bu modellere pek TEVESSÜL edecegimizi sanmıyorum.

Mehmet Güç 6 yıl

Parcalar kendi kendine birlesirmi diyorum. Milyarlarca yil gecsede.

Erkin Bozkaya 6 yıl

Birleşemeyeceğini nasıl garanti edebilirsin ki, düşün doğa olayları oldu rüzgarlar depremler bunun gibi trilyonlarca olasılık milyarlarca yıllık bir süreçte o parçaları tekrar birleştirdi bunun olamayacağını söyleyen biri matematik okumamış demektir ve sayıların olasılık sonsuzluğundan haberi yoktur, hadi şimdi bidaha söyle bakalım katrilyonlarca olasılık gerçekleşemezmi yani ? Gel de hayır de..

Hakanarya Yüce 6 yıl

Oyle diyorsan diyecek bi sozum yok allaha emanet. Kendi kendine birlesen boingi bulunca bana haber ver

Erkin Bozkaya 6 yıl