Bozuk araba nedeniyle direksiyon sınavından elendim, ne yapabilirim?

Bir arkadaş bana yardım edebilir mi?
sorun şu ki bugün girdiğim direksiyon sınavından kaldım şöyle oldu sürücü kursunda direksiyon eğitimi aldığım araba tata vista bana sınavda kullanmam için verilen araba ise bozuk olan fiat albea bir arabaydı. Salı günü kursu sınav saatini öğrenmek için aradığımda bana bu bilgi verilmişti fiat albea ile gireceğim ve ben itiraz edip o arabanın bozuk ve sürmeyeceğimi eğitim almadığım halde o arabada ve itirazlarım sonunda değiştirildiğini söylediler bende onlara inanıp tamam dedim. Ve sınav zamanı sıra bana geldiğinde ise arabanın değiştirilmediğini ve bu arabayla sınava gireceğimi. Mağdur oldum hukuk karşısında bir hak talep edebilirmiyim ????

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
24
24 CEVAP

Bana direksiyonu düz tuttuğum zaman sola giden bir Renault tx verdiler. Söylenen güzergah da doğru çıkmadı, ona rağmen 95 mi ne almıştım. Geçiniz o işleri.

A

hocam doğrudur ama illaki daha önceden bir araba sürme tecrübeniz olmuştur.

Ahmet Şamdanli 6 yıl

Uzun süreli değil, o araca ilk kez binmiştim, anne baba memur araba hak getire...

Aytürk PaLa 6 yıl

Tebrikler, bozuk araçla sınava girilmesini eleştirmiyor ve kendisiyle övünüyor. Alkışlayalım süper bir şöfor karşımızda. Boş yapma ahmet alkışla adamı

Serdar Özayyildiz 6 yıl

Yahu beni kendi algınızla görürseniz basit biri gibi araç kullanmaktan övünen birini görürsünüz, normaldir. Benim açımdan görürseniz, g.tü başı ayrı oynayan bir aracı ilk kez kullanan birinin başarabilmesi gibi bir durum sözkonusu ise, bu şartlarda yine yapılmalıydı yargısını görürsünüz. Tata dediğiniz arabanın zaten Albea'dan aman aman farkı yok zaten. En fazla debriyaj biraz yukarıdan ya da aşağıdan kavrar. Sürüşü birincil dereceden etkileyen başka bir fark olma ihtimali yoktur.

Aytürk PaLa 6 yıl