Canlılardaki sayısız organ doğada kendiliğinden oluşur mu?

Bu organların binde biri oranda teknolojik bir araç mesela bir bilgisayar yüzlerce bilim adamı mühendisin bilgisi tasarımı, binlerce işçinin aklı emeğiyle fabrikalarda üretilirken, canlılardaki sayısız organlar nasıl doğada kendiliğinden oluşur.

com-c08qzlf5j3otixe3h4t2.jpg
M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
45
45 CEVAP

Evimizde bir dürbün var karşı kıyının sahilinde oturan insanları gösteriyor. Yani kısaca gözümün göremediğini bana gösteriyor. Ama gözlerim bilim olmadan hiçbir şey göremiyor. (5 numara miyobum. )

Ö

Vay be bende miyobum güzel bi yaklaşım evet sadece bunla da sınırlı değil bilimin insana faydası gereğinden fazladır.

Abdurrahman Çalmaz 6 yıl

Gözünün goremedigini sana gostermez sana yaklastirir Yakinlasan goruntuyu algilayanda yine göz denen organdır Biraz ceviz ye Gözden cok beyne faydasi vardir

Eren Esas 6 yıl

Gözlüğüm olmasa burnumun ucunu göremiyorum diyorum anlamayan sizsiniz. Bence cevizi siz yiyin. Gözlüğün ne yaptığını yakınlaştırıp uzaklaştırdığını bende biliyorum. Ben gözlerimin kusurlu olduğundan bahsetmek istemiştim. Hakaret etmeden önce anlayın.

Özlem Adıgüzel 6 yıl

Bende diyorum ki Goz olmasa gozluk ise yaramaz Yani gözlük yardimci unsurdur Goz ne kadar kusurlu olsada Sonuc itibariyle gozluklede olsa Gozleriniz olduğu icin gorebiliyorsunuz Ayrica hakaret etmedim Ceviz gercekten beyne faydalı Ve bende yiyorum Dipnot: Farkinda olmadan hakaret gibi algilandiysa yazdiklarim ozur dilerim

Eren Esas 6 yıl