Canlılardaki sayısız organ doğada kendiliğinden oluşur mu?

Bu organların binde biri oranda teknolojik bir araç mesela bir bilgisayar yüzlerce bilim adamı mühendisin bilgisi tasarımı, binlerce işçinin aklı emeğiyle fabrikalarda üretilirken, canlılardaki sayısız organlar nasıl doğada kendiliğinden oluşur.

com-c08qzlf5j3otixe3h4t2.jpg
M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
45
45 CEVAP

Şuan dahi bilimin gelişmesine engel teşkil eden onca sebeb varken (savaşlar, yobaz zihniyetler vs.)ve modern bilimin çıkışınından itbaren sadece 100 150 yıl geçtiğini düşünürsek bununla milyarlarca yıllık evrimi kıyaslamak hata olur. Bi ikincisi evrimin gücünü göstererek tanrının varlığını kanıtlamak da acizlikten başka bişey değildir kanımca.

T

Dogrudan evrimi gosterip tanrinin varligini kanitlamaya calismak bir nebze acizlik olabilir Ama objektif düşünülurse evrimin yolu mutlaka tanriyi cikacaktir Ama bu şu demek degildir Zaten tanriya çıkıyor Daha fazla çalışmaya, incelemeye gerek yok Bunu yapmak hem tanrinin varligina hem bilime ters

Eren Esas 6 yıl

Ben evrim mutlaka tanrı algısına çıkar önermesine şiddetle karşıyım. Bir bilim adamı insanların en büyük hatalarının en güvendikleri kavramları sorgulamaktan çekinmeleri olduğunu belirtmişti. Hayır biz kimiz de milyarlarca yıllık bir olayın sonucunu -yok canım kendi olur mu öyle şey- diyerek bir sonuca bağlayabiliyoruz. Henüz yeterli şey bilinmiyor. Emin olmak hiç doğru bir tercih değil.

Tunahan Günaşti 6 yıl