Cennet bu dünyadaki adaletsizlikleri telafi eder mi?

Sorum ahiret inancı olanlara. Bir yerde okumuştum, kaçırılıp kolları ve bacakları belirli bir yerden kesilip ses telleri ameliyatla alınarak tepki veremeyecek hale getirildikten sonra askılarla bir yere asılarak seks oyuncağı olarak kullanılan kızlar varmış. ( Umarım yalandır fakat bu olmasa bile dünyada hayatını acı ve eziyetle tamamlayan milyonlarca insan olduğu kesin ) Bu kıza karşı hayatını bir sahil kasabasında azize olarak ve mutlu, keyifli geçiren ( inandığınız din hangisiyse onun tüm gereklerini yerine getiren ) iyi bir kadın olduğunu düşünelim. Ve her ikisinin de 50 yaşına kadar yaşadığını ve öldüğünde cennete gittiğini var sayalım. Cennetteki yaşamın sonsuz olduğunu düşünürsek sonsuzluk + 50 yıl ... Biri işkencelerle, eziyetlerle diğeri sağlık ve mutlulukla geçmiş ve her ikisi de cennette sonuçlanmış 2 hayat. Sizce adil mi? Sizce cennet bu dünyadaki adaletsizlikleri telafi eder mi? Cennetin başka katmanlarıv. S. gibi açıklamalar sizi tatmin eder mi? Yada azize her şekilde bi tık daha şanslı değil mi ?

I
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
30
30 CEVAP

Işte bunlar hep kadınlarımızı yoldan çıkaran batılı zihniyetin oyunlarıdır. Ne için yaratıldığınızı asla unutmayın ve erkeğinize kusursuz hizmet edin. Ne diyor kutsal kitap? "biz sizleri kurtların arasına kuzu olarak gönderdik"...

H

Konum kadın değildi aslında, neden asıl mevzuya değil de oraya cevaplar geliyor anlamış değilim. Erkek üzerinden mi örneklendirmeliydim acaba, kadın ve cinsellik içeren örnek olunca asıl mevzu atlandı malaesef herkes örneğe takıldı .

Iclal Küçükköken 6 yıl

Kırk yılın başı ironi yapayım dedim Onu da beceremedim. Söz yapmayacağım bir daha.

H Ibrahim Tabakoğlu 6 yıl

Küsme yaa, yap yine sen yorumunu. Ama bi sen değil herkes bu tarafa takıldı, asıl konuya tek bir yorum geldi şimdiye kadar, ben de merak ettim açıkcası neden böyle oldu diye ..

Iclal Küçükköken 6 yıl

Benim bahanem hazır bak

com-6kf7q9mozam0wo35mef2.jpg

H Ibrahim Tabakoğlu 6 yıl

Saydırmaya hazırlanıyordum kii, yazıları okudum

Gülşah Kabal 6 yıl

Gülşah Kabal yine ucuz yırttım desenize

H Ibrahim Tabakoğlu 6 yıl

O kadar değil yaa

Gülşah Kabal 6 yıl

Ama "erkeğinize hizmet" falan diyince, biraz şey oldum tabi

Gülşah Kabal 6 yıl