Çocuk istismarına karşı nasıl caydırıcı bir önlem alınabilir?

1934 Yıllında çocuk tecavüzünden suçlu bulunmuş bir Çin'li Sokak ortasinda açlıktan ölene kadar kafeste bekleme cezası almış..

Sizce de bu yaptırım caydırıcılık bakımından gayet iyi değil mi ?

com-bq7fufm5o63i6r6nqp4s.jpg
C
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
85
85 CEVAP

Arkadaşlar, kendinizi bir "BOK" zannedip, bana ithamlarda bulunmayın, ya da senin anana bacına yapsalar aynısını der misin gibi lise seviyesine gelmemiş laflarınız kendinize saklayın. Bu tip konularda yeterince itham edildim zaten, ilk tecavüz gönderisi değil bu , ülkedeki son tecavüz olayı da olmayacağı kesin.
Öncelikle bu insancıllık, tecavüze teşvik değil. Suçluya acıma değil.
Ek olarak, başından beri yazdıklarımda bir değişim olmayacak, suçluya nefret güdeceğim bir pozisyona geldiğimde bile, yazdıklarım aynı, çünkü kişisel nefretlerimizi tatmin etmekten bağımsız bir şeydir adalet. Benim bir kişiye duyduğum nefret, suç ölçütü sayılabilir mi? Şu an sizi insanlıktan çıkmış olarak görüyorum, nefret ediyorum sizden, o zaman sizi de idam edelim? Bu mu mantık? Kişisel nefretlerinizle mi ölçülecek cezalar ve boyutları?
Bir suça maruz kaldığınızda, suçu işleyene karşı nefret besleyebilirsiniz, içinizden o kişiyi öldürmek de geçebilir, bu direk idam cezasının adil olduğunu gösteren bir ölçüt değildir.
Bu yüzden sizin nefretinize dayalı yorumlarınız bir adalet savunması-tartışması değil, linç kampanyasıdır.
Aynı şeyi ben yapsam, yanlış yapmış olacağım, duygularıma yenik düşüp yanlış şeyi savunmuş olacağım.

M