Çocuk istismarına karşı nasıl caydırıcı bir önlem alınabilir?

1934 Yıllında çocuk tecavüzünden suçlu bulunmuş bir Çin'li Sokak ortasinda açlıktan ölene kadar kafeste bekleme cezası almış..

Sizce de bu yaptırım caydırıcılık bakımından gayet iyi değil mi ?

com-bq7fufm5o63i6r6nqp4s.jpg
C
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
85
85 CEVAP

Hukukun verdiği cezaları doğru bulan ne çok hümanist varmış. Hakim bu tecavüz olaylarına 1 yıl ceza veriyor 1 farkında mısınız? Müebbet olsa yine sözüm yok. Bu adamların dışarda olmasını istemiyorum. Ağırlaştırılmış müebbet alsınlar çıkamasınlar istiyorum. Ama siz hala tecavüzcü psikolojisi diyerek bu verilen 1 2 yıl cezaları doğru buluyorsunuz ya yazık ya yazık. Hayatında tacize uğramayan insanlarsınız demekki. Bana toplu taşıma da birisi dokunduğu zaman bile o adamın hapisten çıkamamasını diliyorum. Biraz empati yapın. Hümanist olacağım diye de neler diyorsunuz aklım almıyor.

T

Benim de zaten demek istediğim ne hapis cezası veriliyor ne psikolojik tedavi öylece dışarı salınıyor bunu da biliyorsundur sanırım. Bu sisteme karşıyım ben zaten. Irmak'a tecavüz eden adam 1.5 yıl yeğenine tecavüzden yatıp çıktı yeterli olmuş mu? Psikolojik tedavi almış mı?

Tuğçe Kruger 5 yıl

Haberlerde, gazetelerde gördüklerimi söylüyorum. Zaten bunlar avukatına, hakimine savcısına göre değişebilen şeyler oluyor. Benim kızdığım nokta da bu. Keşke senin dediğin gibi çözülecek bir şey olsa.

Tuğçe Kruger 5 yıl