Çok önemli bir işimin olmadığı zamanlarda uyanamıyorum

Selamun aleyküm genşler.

Ben, Özellikle çok önemli bir işimin olmadığı zamanlarda uyanamıyorum.
Şöyle ki, aslında uykumu almış oluyorum ve bilincim açılıyor.

Mesela saat sekizde gözümü açıyorum, sonra geri kapatıyorum. Dışardan gelen, geçen ne varsa algılıyorum ve mantığım da şu an olduğu gibi aktif çalışabiliyor. Ama sürekli bir rüya görme halinde olduğum için gözümü açıp, bedenimi bir türlü uyandıramıyorum. Bu durum minimum iki saat, maksimum beş saat böyle devam edebiliyor. Anlamsız rüyalar görüp, uyanık bir bilinç ve uyuyan bir beden ile rüyalarda hapsolup duruyorum.

Tabii uyanamadığım ve işlerimi yapamadığım için de kendimle bol bol kavga ettiğimden en sonunda kendimi yataktan kaldırabildiğimde oldukça öfkeli ve yıpranmış oluyorum.

Böyle bir durum yaşayan, sebebini bilen birileri var mı aranızda acaba?

B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
52
52 CEVAP

Bende de senelerdir var bu durum. Ve bende ekstra çevremde her seferinde farklı olan silüetler görüyorum. Bazen turuncu bonus kafalı biri yatağımda arkamda oturuyor ama dönüp kim olduğuna bakamıyorum. Ortamdaki tüm ses ve ışığa hakimim ama uyanamama durumu oluyor. Mesela geçen gün eşim geldi tam uyurken yatağa küt diye oturdu. Neden beni rahatsız ettin diyecektim ki baktım aynı durum. Bir süre sakince bekledim sonra uyandım eşim yoktu. Bunun gibi çok oluyor ben boyutlar arası yolculuk diye yorumladım. Astral seyahate benziyor. Farklı boyutta gezinen ruhlar görüyor olabiliriz. Ruhun uyku sırasında bedenden biraz uzaklaştığı söyleniyor geri dönme sırasında bilinç uyanıp ruhun bedene tam gelememesi olabilir. Bunlar benim düşüncelerim. Araştırmalarım astral yolculukla bağdaştırdı ama denemeye korktum çünkü bunu herkes yapamazmış. Bende hergün olmuyo ama belki strese bağlıdır bilmiyorum neden olduğunu ben de çok merak ediyorum bilimsel bir açıklaması var mı acaba..

S

Sıyırmamak elde değil, hiç doktora falan gittiniz mi?

Ahmet Otr 6 yıl

Bu karabasan olarak adlandırılan olay. Evrim ağacı yada fizikist te olmasi lazım

Bilgehan Destan 6 yıl

Hayır gitmedim çok fazla olmuyor hatta belki 2 senedir 2 ya da 3 kere olmuştur.

Selma Artsin 6 yıl

Karabasan olarak nefes almakta zorluk vücudumun uyuşması bedenimin ağırlaşması gibi hatta üstüme karanlık çökmesi gibi birşey yaşamıştım bir gece. Bu tamamen farklı. Gece olmuyor derin uykumda olmuyor. Uyanmam gereken zamanlarda oluyor genelde.. Başlarda korkunç geliyordu ama bir kere arkama gelen kişiyi boğazından tuttum ve ne istiyorsunuz benden dedim ve o an toz oldu. Belki rüyaydı ama çok zorladım kendimi. Ondan sonra korkmuyorum dedim ve azalmaya başladı. En son olan olayda hızlıca uyanabildim. Psikolojik olabilir mi bilmiyorum. Psikoterapi aldım birkaç sene ama bundan bahsedip bahsetmediğimizi hatırlamıyorum. Ya da onunla mı çözdük tam hatırlamıyorum. Bunun sebebini uzun zaman düşündüm ama anlam bulamadım. İnternetten okuduklarıma en yakın astral beden yolculuğuydu.

Selma Artsin 6 yıl

Bundan 6-7 yıl önce deli gibi aşık olduğum kızı biraz daha görebilmek için astral seyehati ciddi şekilde araştırıp yapmayı denemiştim. Oldu diyemem ama gördüklerimin yaşadıklarımın etkisinden çıkmam çok zaman aldı. Bilinçli olarak denenmesi iyi sonuçlar doğurmuyor lakin bunu bilinçsiz şekilde istemeden yapan insanlar da var. Araştırmalarınız sonucu böyle bir kanıya vardıysanız allah korusun sonuçları ciddi olabilir. Bu konulara vakıf biriyle konuşmanız ve karşılıklı fikir paylaşmanızı isterim.

Muaz Ceylanbaş 6 yıl

İşte ben de araştırıp korktum açıkçası. Denemeye cesaret edemedim. Bilgisi olan birilerini bulabilirsem ben de konuşmak isterim.

Selma Artsin 6 yıl