Damacana su sağlıklı mı?

DAMACANA SU MU?
Prostat, meme kanseri riski....
Çocuklarda homoseksüel eğilimler !
"19 litrelik su bidonlarında onlar polikarbon denen bir plastiktir ve ham madde olarak Bisfenol-A denen bir maddeden üretilir. Bisfenol-A’nın meme kanseri yaptığı 1930 yılından beri bilindiği halde ve 130 tane bilimsel yayın olduğu halde bunun hakkında hala biz o bidonlardan su içmeye mahkum bırakılıyoruz. Bisfenol-A hamile bir kadının karnındaki çocuğun beynindeki cinsiyet ayrım merkezine gittiğinde çocuğun homoseksüel olma olasılığı çok yükseliyor. Meme kanseri riski çok yükseliyor erkekse prostat kanseri riski normal bunla temas etmemiş insana göre 3 kat artıyor.

Yani musluk suyu için Allah aşkına.

- Arıtıcılar hocam?
- Paranız varsa arıtıcı kullanın. Ama paranız yok ve arıtıcı alamıyorsunuz, musluk suyu için.

Musluk suyu
İstanbul’da kullandığınız
plastik şişedeki sudan100 kat iyidir. "

Prof. Dr. Kenan Demirkol

İ
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
45
45 CEVAP

Musluk suyuna o kadar çok klor koyuyorlarki elimi yıkarken bile elim çatlıyor kaşınıyor. İçsem acaba içimdeki organlara ne kadar zarar verir kestirermiyorum bile. Su arıtma cihazlarıda suyun vitaminini öldürüyor. Bence başka bir çare bulunmalı

A

Ben içmek üzere en az 1 saat beklettikten sonra(hatta 24 saat) kullanıyorum. Klorunun uçması gerekli.

İbrahim Serbes 6 yıl

Teşekkür ederim yol göstericiliğiniz için. Ama hala aynı kanıdayım. Başka bir yol bulunmalı. Çeşme suyu içme taraftarı değilim. Sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Bodrumun suları çok şaibeli.. . Maalesef damacanaya devam.

Aysun Çitanak 6 yıl

Damacana konusu daha çok İstanbul gibi doğru suya ulaşma imkanı olmayan ya da çok az olan yerleşim yerlerindeki insanlara hitaben yapılmış bir uyarı. Bodrum gibi yerlerde durum farklı olabilir belki.

İbrahim Serbes 6 yıl

Evet... Yani bodrumun çeşme sularından eminim ki temizdir damacana.. Çünkü bir ara hiç hoş olmayan şeyler duydum bodrumdaki çeşme suları hakkında. Bazen o kadar çok klor koyuyorlar ki duş alıp çıktığınız zaman vücudunuz kaşınıyor ve sanki çamaşır suyuyla yıkanmışsınız gibi kokuyorsunuz. rezalet..

Aysun Çitanak 6 yıl