Darwinizm nedir?

Darwinizm nedir?
H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
101
101 CEVAP

Darwin i yanlış iddialarına rağmen taktir eden biriyim. Benim şahıslarla yada icatlar la ilgili baştan reddim, kötü düşüncem yoktur.
Evrim teorisini Darwinizme dönüştürenler yokmudur, vardır. Dolayısıyla Darwinizm de vardır. Şimdi bunun üzerinde polemik yapmaya gerek yok. Ben kısa bir not düşmek istiyor ve bir soru sormak isiyorum. Sonra gerekirse sorularım olabilir.
...
Evrim teorisi hala teoridir değil mi! Ama ne yazık ki bunu anlamayan yada anlasa da hoşuna gittiği için teorileri bilimsel kesin sonuçlar gibi kabul edenler vardır. Bunun sosyo psişik nedenlerini de ele almak istemiyorum. İlgilileri kendisi düşünsünler.
...
Yukarıda kan uyuşmazlığı ve akraba olanlarin evliliklerinden doğan çocukların ortak aradan geldiğine kanıt olduğunu neye göre söyledin?
Eger başka birilerinin buluşu ise seni kurtarır, sadece inanma bakımından tanlis yapar ama bu şahsi iddia ise o zaman tekrar fakat iyi düşünerek aynı şeyi yine iddia edip edemeyeceğini soylermisin? Cevabını göre bir sorum daha olabilecek cunku!

A