Domuz eti sağlığa zararlı mıdır? yenilebilir mi? tadı nasıl?

Benim gönderim aynen şöyle;
Babaannemler bana Noel hediyesi göndermiş te paket şimdi geldi ve Macar salami dahil çikolatalar ve iki tatlı göndermişler.

Yorumlar: (normal soru yorumlar da vardı)
~ Domuz eti zararlı bizim üniversite öyle dedi
~ Amerika bile domuz etini yasaklamaya çalışıyor
~ Midesiz nasıl yiyorsun yanacaksın
~ Resmen b.k yiyorsun domuzlar onu yiyor biliyor musun?

Hiç mi hiç anlamicakmisiniz? Hatta bu grubumuzun geyik grubunda paylaştım gönderiyi (başka iki gruba da) geldi Atatürk profil resimli birisi öyle savunuyor ki sanki domuz eti onun hayatı konusu. Ben sadece dedim ki "O kadar zararliysa zaten her ülke çoktan yasaklamış olur domuz eti bile üretilmezdi. İkincisi o kadar zararlı falan deniyormuş madem o zaman neden domuz eti yiyen ülkeler domuz eti yemeyen ülkelere göre daha uzun ömürlü olabiliyorlar?" ve tek edebildiği küfürler. Irk olayına kadar geldik dedim ne alaka.... mesajda da bir şeyler yazmış uzuncana okumadım çünkü küfürle başlıyordu..

Domuz etinin sağlığa zararı yoktur anlayın. Müslüman isen dininden dolayı. Belki etin tadını beğenmedin ki tavuk ve dana etin karışımı gibi tadı var diyeyim kabaca. Tavuk eti sevmeyen varsa domuzu veya dana da sevmeyebilir. Her yediğiniz hayvan insan gibi yemek yemiyorlar. Ot yerler bazen pisliklerini de yiyebilirler içinde yürürler.... Kiyafet giyiyor dana ve tavuklar ama domuz giymiyor diye olay da yok hepsi açık normal doğada neyse işte çıplak geziyorlar. Yabani hayvan yerine çiftlikte olanı yiceksin tabiki. Yıkamadan ve pişirme den de olmaz. Bu her et için geçerli. Artık şu tabu müdür artık bu saçma konu ne oluyorsa kurtulun yeter artık.

Dorduzgun geyik ve muhabbet bile yapamıyoruz artık o yüzden de yazdim

Uzun yazımı okuduysan sağol ve iyi günler

com-zoqjw9saefob57kk4o7a.jpg
H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
56
56 CEVAP

Benim de çözemediğim, bu türklerde bir domuz etini övme var. Yani Birçok yerde domuz eti yedim, gerçekten de güzel değil. Zaten Yurt dışında Dana gibi, büyük başlarla kıyaslamaz kimse. Domuz eti ucuz ettir, piyasası çok düşüktür. Türkiyede sadece birkaç yerde domuz yetiştirme çiftliği olduğundan türkiye fiyatları biraz pahalı. Millette domuz etini bir şey sanıyor.

F

Övmekten ziyade "iğrenç yea zaten pis kokuyo boşuna merak etmeyin" şekildeki asılsız iftiralara karşı savunma daha çok. Danadan kuzudan iyi değil ama tavuktan her türlü iyi.

Yükselcan Sude 5 yıl

Yükselcan Sude Şuan yediğimiz tavuklar rezalet çünkü her türlü horman var, ama köy tavuğu, köy horozu bayılırım ben

Furkan Kavur 5 yıl