Dünyaya neden meteor çarpmıyor?

ateistler bile beni tatmin edemedi
aynı soruyu fırtınalar estiren buradaki beyinlere sormak istiyorum izninizle..
- Gezegenimize neden meteor çarpmıyor?

com-vgjs0kra0frxn3idea6x.jpg
I
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
50
50 CEVAP

Allah adina konusanlar niye kendini yorup yaziyor. Fikriniz yok birakin fikirsizliginiz kendinizde kalsin.

C

Yukarda yazdıklarımı oku ileri zekalı arkadaşım. Bak bakalım fikrimiz varmiymis yokmuymuş.?? Bi tekte kendinizi akıllı zannediyorsunuz ya o zoruma gidiyor..

Orhan Erkkoglu 6 yıl

Nerden cikardiniz fikirsiz oldugumuzu hakaret ederek kendinizi dahami zeki guclu ilim sahibi goruyorsunuz

Nilüfer Ogur 6 yıl

Okudum. Yalniz ben kimseye geri zekali demedim onu sen kendine yakistirmissin.

Coskun Emrah 6 yıl

Aynen orhan kardesim bunlara ne anlatsan anlamazlar cunku idrak edemezler

Nilüfer Ogur 6 yıl

Fikirsizliginiz sizde kalsın demek ne demek acaba??

Orhan Erkkoglu 6 yıl

Evet okuduklarimdan islami savundugunu sanan kimseler basit allah koruyo mantigindalar. Bumu fikir sahibi olmak... Ayrica insanlara fikirsizse fikirsiz denir buradan cikipta geri zekali dedigimi anlamak gercekten düsündürücü.

Coskun Emrah 6 yıl

fikri üreten nedir.???? Sen söylediğin sözlerin ne anlama geldiginide düşünmeden konuşuyorsun galiba.. Çocukmusunki bukadar düşünmeden konuşuyorsun arkadaşım. Fikri üreten akıldır. Yani fikirsizlik demekle akilsiz demek aynı parelellikte seyreden iki kardeştir. Düşünmeden konuşma. Orda kendi dinlerinden bahsedenler senin inançlarına yada sana şahsi en küçük ileri yada geri söz soylemiyorken sen olayları kisisellestirip bu tip sözler kullanma. Ha kullanirsanda karşılığını alacağını bil.. Burda inanan hiç kimse senden daha aşağı eğitime sahip değil. Bunu bil..

Orhan Erkkoglu 6 yıl

Enbiya suresi 30 ayet neyi anlatiypr hic bir sey anlatmiyor her imam kendi kafasina göre tercüme ediyor. Bir söz üc anlami varsa o hic bir sey anlatmaz. Senin fikir dedigin kimseye birsey kazandirmayan anlatimlar.

Coskun Emrah 6 yıl

Eyy benim fikirli arkadaşım. Bak başkalarına laf atma. Baskalarinin inanislarini eleştirme. Bak biz inananlar okadar yorum yazmayı bildigimize göre okumayida biliyoruzdur. Sen başkalarını eleştirmek yerine konu hakkındaki kendi görüşlerini kendi inandığın şekilde yorumla. Bizler senin yaptığın yorumlarida okumaktan aciz degiliz. Ama sen konuya yorum yapmak yerine kendine tartışma ortamı yaratmaya çalışıyorsun. Yaptigin şey yanlış. .

Orhan Erkkoglu 6 yıl

Orhan Erkkoglu tamam kabul ettim Allah koruyor ....... Noktayi koydum kimseyle tartisma ortami yaratma hevesim yok sadece allah adina konusanlarin fikir nanima birsey sunmadiklarina dikkat cekmek istedim. Buyrun meydan sizin ben kenardan izliyorum.........

Coskun Emrah 6 yıl

Buarada sadece ayettenmi bahsetmisim yoksa sen sadece sataşmak istediğin kisminimi ele aldin

Orhan Erkkoglu 6 yıl

Arkadaşlar dini tartışma yapmıyoruz ve saygı çerçevesinde sohbet ediyoruz di mi ?

Enes Esennur 6 yıl

Kenardan izleme güzel kardeşim. Sen neye inanıyorsan inan. Ve kendine özgü yorumunu yap. Konuyla alakalı bildiklerini yaz. Fakat başka insanları hedef alarak yorumlar yazma. Cunku hedef aldığın insanlar senin yada inanişin hakkında en küçük kelime söylemiyorlar. .

Orhan Erkkoglu 6 yıl

Enes hoşgeldin. Konuşuyoruz sadece. Uzlasma yolundayız. Arkadaş seviyeli birisine benziyor. Sadece bazı şeyleri görünce kendini tutamıyor gibi. Anlasicaz diye tahmin ediyorum.. Dilerim uygun sözcükleri secebilmisimdir anlayabilmesi için.

Orhan Erkkoglu 6 yıl

CoskunElivar Bey şahısları suçlamakta haklı değil elbette ancak fikirsel açıdan eleştirisinde çok da haksız değil bence.. Allah koruyor demek eksik bir cevap, Allah'ın nasıl (ne yaparak) koruduğunu da anlatabilmek gerek.

Enes Esennur 6 yıl

Bu sözü bu şekilde söylemiş olsa bende onunla hemfikir olabilirdim fakat üslup işte. Uslupta asaglayicilik olduğu zaman haklı dahi olsa kimsenin kimseyi hakir görmemesi taraftarıyım. Ayrıca başkalarına sadece dini yönden konuşmayın demek yerine kendi ilmi bilgilerini paylaşmış olsa konuyu sadece dine bağlayan arkadaşlarda bu ilmi bilgileri okuyup kendisine hak vereceklerdir diye. Kendiside sakin olup kendi yazdığı cümleyi okumuş olsa eminimki kendiside aa evet bunu anlatmanın daha uygun bir yoluda olabilirmiş diyebilecektir diye düşünüyorum.. Saygılar. .

Orhan Erkkoglu 6 yıl