Düz dünya teorisini nasıl çürütürüm?

Düz dünyacılarla giriştiğim iki günlük mücadele sonunda, tüm argümanlarını çürütüp susturacak yegane bilimsel delili buldum. Deneyin, %100 çalışıyor:

1) Türkiye uzaya Göktürk 1, Göktürk 2 ve İTÜ Cubesat uydularını gönderdi. Uzaydan Türkiye'nin fotoğraflarını çekiyorlar. Şimdi sen, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ni Dünya'nın düz olduğu gerçeğini bizden saklamakla mı suçluyorsun?

2) Sen Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni küresel bir komplonun üyelerinden biri olarak mı itham ediyorsun?

3) Sen, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a NASA'nın küresel oyununa ortak olan bir yalancı mı diyorsun?

4) Sen Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve Başbakanını yalancılıkla mı suçluyorsun?

Evet, argümanlarım bilimsel değil farkındayım. Ama, hepsini susturan ve topuklayıp kaçmalarına yarayan yegane argümanlar bunlar oldu

com-vi6jqx8cav0y64wrmicq.jpg
Z
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
39
39 CEVAP

Bizim toplum baskıyla öğrenmeye alışmış, yapacak bir şey yok. Güzellikle öğretelim diyorsun, kimse öğrenmiyor.

Ö

Sopa göstermeden olmuyor. Kozmik Anafor'da senin olduğun dönemde de platformu büyütebilmek için sopa kullanıyorduk biliyorsun

Zafer Evler 6 yıl

Biliyorum, bir süre sonra karşı çıkmamaya başlamıştım zaten bildiğin gibi Doğru bir yöntem olduğunu hala savunmuyorum, ama pragmatist yaklaşınca da çözüm bu ne yazık ki.

Ögetay Alcer 6 yıl

Ögetay bence toplumla alakalı değil, ödül-ceza (şefkat-korku) sistemini ne kadar iyi kurgularsan o kadar iyi çalışır. Sonuçta milyon yıllık evrimin sonucu bunlar.

ömer Çavur 6 yıl

ömer Çavur Kültürden kültüre çok fark ediyor bu durum. Bu yüzden Polonya gibi ülkeler farklı bir eğitim sistemi kullanabiliyor. O sistemi alıp buraya uyarlasan, iyice dibe batarız. Çünkü sorumluluk duygusu pek fazla yok bizim toplumda. O yüzden değişken bir durum.

Ögetay Alcer 6 yıl