Evrimdeki ara formlar sahte mi?

Evrimciler ara form fosillerinin çok olduğunu söyler.
O halde neden sahte ara form fosili yapma gereği gördüler?
Madem bir çok orjinal ara form olduğu halde neden kendi elleriyle yaptığı reconstructionlarla, maketlerle, hayali çizim resimlerle insanları aldatmayı kandırmayı denediler?

com-zwhjhuyg8cbiuf4tabw4.jpg
H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
71
71 CEVAP

Buraya tartışmaya gelmediğiniz aşikar. Ne desek boş. Attığın fotoların bile gerçekten bilim dünyasına fosil olarak yutturulduğunu nasıl kanıtlayacaksınız?
Bu fotolar canlandırma. Bunu anlayabildiniz mi?

Aşağıdaki gibi müzeler var dünyada bir sürü. Bu müzelerde gerçek fosillerin yanında o dönemin hayatını canlandırdıkları kuklalar ve mumyalar yaparlar ki ziyaret edenler daha iyi kavrayabilsin.

https://www.tripadvisor.com.tr/ShowUserReviews-g190454-d191373-r168180956-Natural_History_Museum_Naturhistorisches_Museum-Vienna.html

O

Peki bu fosillerin Künyesi var mı? Sahte olmadıklarını nerden bileyim. Künyesi olan fosillerin linkini at bana.

Hasan Sumeyra 6 yıl

Ne künyesi? Bu kadar müzede sahte fosil olmaz merak etmeyin. Bilim böyle çalışmaz. Sizin gönderdiğinizin kaynağı bile yok buradaki fiziken varolan gerçek müzelere mi şüpheci yaklaşıyorsunuz? Eğer gerçekten merak ediyorsanız sizle paylaşabilirim. Bu fosillerin gen haritaları bile çıkarıldı. Artık çok başka bir boyuttayız. Aynı şüpheciliği kaynağı belli olmayan, paylaştığınız fotolar için de göstermenizi beklerdim. Bunu sormanız ayrıca güzel birşey. Tabi ki kaynağından şüphe etmelisiniz, araştırmalısınız.

Oytun Eğilmez 6 yıl