Geceleri hiç uykum gelmiyor gündüzleride halsizim ve yorgunluk var sürekli yardım

Bilenlerden yardım istiyorum.
Arkadaşlar benim geceleri uykum gelmiyor, hatta sabahlara kadar oturuyorum ama zerre kadar uyku geliyor. Gündüzleri ise halsizlik ve yorgunluk var sürekli, ne kadar yorgun olsam da gündüz uyumasamda gece uyuyamıyorum, gündüz uyudum uyudum uyumadım ertesi güne kalır. Ve halsizlik hat safhada,

Bu yuzden önerileriniz veya öneri ilaç please.?

B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
39
39 CEVAP

Sağlıklı doğal bi uyku istiyorsan biraz egzersiz yapıp valerian kökü çiğne. İlaç kullanırım diyorsan da doktora danışmanda fayda var.

M

Egzersiz yapmaya vaktim yok, ama valerianı da yazıyorum, arastrcm

Baha Teyyubgizi 5 yıl

Egzersiz yapmaya vaktin olmasa da sadece 15-20 dk lık bir koşu bile kafi gelir. Sıcağa yakın ılık bir duş ve biraz sarımsaklı yoğurt tavsiye ederim. Valerian kökü de oldukça doğal ve zararsız uyku ilacıdır. Düzenli olarak çiğneyerek düzenli bir uyku ritmi yakalayabilirsin. Yine de olmaz sa kesinlikle psikolog ile görüş derim. Zira, psikolojik bir husus da olabilir bu uykusuzluğun sebebi. Ama bana sorarsan fizyolojik ve ritimsel bir sorun.

Mutlu Uygun 5 yıl

Valerian kökünü nerden bulabilirim? Eczanelerde mi?

Baha Teyyubgizi 5 yıl

Doktorların reçetelerde bolca karaladığını anımsıyorum. Tablet halinde olsa gerek doktorlar yazdığına göre. Ama aktarlardan da temin edebilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam kediotu kökü olarak da geçiyor.

Mutlu Uygun 5 yıl

Tammdr eyvaallh

Baha Teyyubgizi 5 yıl