Hacerül Esved Taşı Nereden Geldi?

Hacerül Esved Taşı Nereden Geldi? Hacerül Esved Taşı Nereden Geldi?
F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
20
20 CEVAP

Hacer-ül Esved ne demek ?

M

Vajina olsa gerek başka birşeye benzemiyor

Mehmet Çırkın 6 yıl

Şimdi bu söylediklerinizi düşününce putperestlerden ne farkınız var diye sorası geliyor insanın.. Adı bile siyah taş olan alalade bir taşa bu kadar değer yüklemek de neyin nesi? Vay cennetten gelmiş de vay adem almış da ibrahim atmış da.. Reddediyorum sizin kafanızdaki bu uyduruk dini..

Metin Yönet 6 yıl

Bu halinizi Muhammed görse sopa ile döverdi sizi..

Metin Yönet 6 yıl

Ha ha ha... 1. Eski öğretilerde geçiyor diyorsun evet geçiyor çünkü hepsi de o yahudi dediğin adamların uydurmaları.. İslamda onlardan almış Hristiyanlıkta.. O yüzden her yerde geçiyor.. Hepsi de Yahudilerin Sümer ve Babil halklarından aldıkları üstünü süsleyip kakaladıkları uyduruk inançlar.. 2. Doğduğumda var olan bir dine inanmam.. Çünkü misal olarak sen Hindistanda doğmuş olsaydın bu gün ineğe tapıyordun.. Dinin değerli olması için benim araştırıp soruşturup doğruyu görüp inanmam lazım.. Bu güne dek de böyle bir din görmedim.. 3. Kimsenin kafasını bulandırma gibi bir niyetimiz yok.. Sadece doğruları anlatıyorum.. İster inanırsın ister inanmazsın bu senin sorunun.. 4.Ölünce sopa yiyen gördünüz mü hiç? Ya da şöyle sorayım hiç ölüp sopa yiyenleri gördünüz mü ?

Metin Yönet 6 yıl

Sana "Kara Taş" ınla mutluluklar dilerim.. Sarıl yat.. Seni cennete götürür belki

Metin Yönet 6 yıl

Dostum ben küfür veya hakaret etmedim o taş yeniden doğuşun bir semgesidir içsel manada yani bir sembol o ama sen küfür ve hakaret olarak algılıyorsun ben küfür etmedim senin kutsalına istediğini düşünmekte özgürsün

Mehmet Çırkın 6 yıl

Mehmet Çırkın, uyduruk efsanelerle kimseyi inanmaya zorlama dedik mi? Biz de akıl yürüterek bunlara inanmıyoruz.

Yildiz Öyün 6 yıl

Peki ben sana inan dedimmi yıldız hanım?

Mehmet Çırkın 6 yıl

Hep siz uyduracak değilsiniz ya bırakın bizde az sallıyalım sizin oluyorda bizim neden olmuyor

Mehmet Çırkın 6 yıl

mehmet Sadık Öke ye göre senin dediğin doğru Mehmet Çırkın.. "Gökten düşen kara taş ana tanrıça nın göbeği / Rahmi dir. Bu sebeple Nebati baş tanrısı zuşeyra/ duşara yı simgeler. Zuşeyra ana tanrıça allat ın oğlu ve kocası dır. Anayanlı kültler ana oğul ensesti üzerine kuruludur. Kabe bir Nebati tapınaktır ve allat ile zuşeyra içindir" Diyor.. Yine doğru benzetmişsin..

Metin Yönet 6 yıl

Bunu mümin kardeşlerimiz okusun ben az çok okumuşum bu hikayeyi daha önce.

Mehmet Çırkın 6 yıl