Hayattan zevk almadan yaşama duygusu herkeste oluşur mu?

Bir kaç aydır hayattan zevk almıyorum. Yedigim gezdigim konuştuğum yaptığım gibi eylemler zorunlu diye yapıyorum gibime geliyor. Sizinde öyle oluyor mu. Cozum olarak ne yapıyorsunuz

Ö
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
61
61 CEVAP

Yürüyüş yap temiz havayı içine çekerek kendini zolamadan ama mümkün olduğunca hergün yapmaya çalış.. Birlikteyken en çok huzur ve mutlu olduğun kişiler kimse onlarla olmayı tercih et seni huzursuz ve negatif ruh haline sokan insanlardan uzaklaş bunlar kim olursa olsun (!).. Unutma bu hayat sadece senin ve kaybettigin hiç bir gün bir daha geri gelmeyecek.. Yaşamak çok güzel herseye rağmen.. Nefesini al ve ver :))

Ö

Haklısınız ama ne bileyim herşeye karşı bıkkınlık bitkinlik var. Cidden zorunlu olarak yaşıyorum.

Ömer Mansoori 6 yıl

Denemek iyi gelecek emin olun tecrübeyle sabittir

Öznur Düşünceli 6 yıl

Yapıyordum da arada yapmıyorum. Ama diğer nedenlerle işler olaylar da sıkıntı. Sadece kişilerle sorunum yok. İşi bırakamiyirsun bulunduğun yeri terkedemiyirsun Sevdiklerimin kendi hayatları var sürekli yanımda değiller .

Ömer Mansoori 6 yıl

O zaman da şöyle yapmayı deniyorum ben madem ki bazı şeyleri değiştiremiyorum bi süre de olsa bulunduğum durumun içinde pozitif bir takım şeyler bulmayı deniyorum bana tecrübe ve yaşamım da yol gösterici olabilecek.. Bulunduğun durumu kabullenip onun içinden kendine geçici bir dünya yaratırken insan daha dayanıklı olabiliyor bazen.. Tabiki kolay olmayabilir ama dedim ya denemek iyi gelebilir :))

Öznur Düşünceli 6 yıl

Eyvallah sağolasın teşekkürler

Ömer Mansoori 6 yıl