Hayvanlarda zeka geriliği olur mu?

Hayvanlarda zeka geriliği olur mu?
Z
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
22
22 CEVAP

Bizim eşcinsel kedimiz var.
Şeker hastasi olan inegimiz var, sekeri düşünce ayaga kalkamiyor. Gecen ay
8aylik buzağı dogdu malesef yasatamadik. Ancak pek cok anomali vardi. Gozleri simetrik degil, kulaklarin biri kucuk ve onlar da simetrik degil, çenesi carpik(alt cene ileride)...

A

Gecmis olsun dilegin icin teşekkürler. Gercekten yasatmak icin cabaladik. Malesef trakyada ergene nehri gerçeği bu kucaktaki bebekten 80yasindaki yaslisina kadar her yastan kanser hastasi ve her tür kanseri görebileceğiniz bir yer haline geldi. Memleketim guzel de sadece benim bildigim 5 organize sanayi bolgesi ve yuzlerce fabrikanin eseri umarim siz temiz havasi-suyu-topragi olan bir yerde yasiyorsunuzdur.

Aysel Düşüş 5 yıl

eşcinsellik ile şeker hastalığını aynı kategoriye koymanız çok rahatsız edici

Umut Dolar 5 yıl

umut beni yanlis anlamissin sanirim. Verdigim orneklerin hepsi ayri ayri hayvanimiz. Escinsel olan kedi, seker hastası olan inek.

Aysel Düşüş 5 yıl

Kedilerde Alzheimer oluyor ve ille de yaşlı olmasına da gerek yok. Bu duruma kedi bilişsel işlev bozukluğu deniliyor.

Hande Komesli 5 yıl

Eger hassasiyetiniz "escinselligin hastalik oldugunu mu dusunuyor acaba???" noktasindaysa hassasiyetiniz icin takdir ediyorum arkadaşlar cinsel yonelimlerin psikolojik ya da somatik bir hastalik oldugunu düşünmüyorum Görkem Gökoluk beni anlamış cumlelerimin cok açık olmamasina ragmen

Aysel Düşüş 5 yıl

Aysel Düşüş Akın hanım, sanırım Umut Dolar beyin kastettiği şey hayvan türleri değil. Şeker hastalığı bir hastalık iken eşcinselliği de aynı kategoriye koymanız bilhassa eşcinsellik bir hastalık değildir.

Muhammet Kürün 5 yıl

Ben escinselligi tam olarak hangi cumlemle hastalik statusune sokmusum aciklar misiniz lutfen? Bazi durumlarin yalnizca insanlara ozgu olmadigini, hayvanlarda da gorulebildigini orneklendirmeye calismistim. Bizzat benim cumlemle açıklayın. Ust yorumlarda açıkladım soylemeye calistigimi laf olsun diye yorum yapmayin.

Aysel Düşüş 5 yıl

Gönderinin başlığında zeka geriliği var? Yani anormal durumlar soruluyor ve siz de yorum olarak eşcinselliğin yanında anormal durumlardan bahsediyorsunuz. Insanlara özgü olmayıp hayvanlara özgü olanlar demissiniz ama gönderi anomaliyi soruyor ve siz de bazı anomali durumlarla eşcinselliği aynı cümlede kullanıyorsunuz. Azıcık semantik bilgisi olan biri ilk yorumunuzu okuduğunda bunu anlayacaktır. (Laf olsun diye yorum yapmayın. Yaparken dipnotlar bırakın ki ne demek istediğiniz/ niyetiniz herkes tarafından aynı anlaşılsın.)

Muhammet Kürün 5 yıl

Ben kendi evcil hayvanlarimizda karsilasana kadar pek çok seyden haberdar degildim. Bu yuzden bu ornegi verdim ki benim gibi bilmeyenler de ogrensin. Altta aciklamami yazmis olmama ragmen yaptiginiz yorumlara hala anlam verememekteyim. Eger duymak istediginiz buysa tamam siz haklisiniz yoksa hicbir soyleyecegim sizi tatmin etmeyecek.

Aysel Düşüş 5 yıl

Niyetinizin olumsuz olmadığını düşünüyorum ama yukarda da dediğim gibi eşcinsellikle ilgili bilgisi olmayan biri yorumunuzu okuduğunda bu durumu da anormal bir durum sanacak.

Muhammet Kürün 5 yıl