Humeyni Bir erkek hayvanlarla cinsel ilişkiye girebilir demiş ne düşünüyorsunuz?

Humeyni demis ki; "Bir erkek hayvanlarla cinsel iliskiye girebilir"

Müslüman arkadaslarimdan rica ediyorum böyle bir seyin kurana uygun olmadigini lütfen ayetlerle gösterebilirler mi?

Isterseniz ben önce böyle sapik bir davranisin Tanri tarafindan mahkum edildiginii "tahrif"!!!! edilmis bir kitaptan göstereyim;

Hayvanla ilişkiye girmeyeceksin ve böyle bir davranışla kendini kirletmeyeceksin. Kadın da bir hayvanla ilişkiye girmek için onun önünde durmayacak. Bu sapıklıktır.
Levililer 18

com-6r9tcgcsnvus3bn3rmpv.jpg
T
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
35
35 CEVAP

Dostum.. İşte yapılan mantık hatası bu..
Sen bari bu seviyeden KİTAP eleştirisi yapma.....
Allah elçi ve kitap yollayarak insanlığın zaten vicdani olarak sahip olduğu AHLAKIN hakim olmasını ister. Hiçbir kitap asla tek başına bir bilim veya hukuk kitabı değildir.
Tüm kitapların vaz ettiği ahlak, zaten hem hayvan hemn doğa ve hem de insan sevgisiyle dolu olmalıdır. Eğer tahrif olunmamışlarsa..
Sen eğer Kuranda hayvanlarla ilişkiyi yasak eden bir ayet var mı diye sorarsan bu soru olmaz. Bu provokasyon olur ki, ben seni bu anlamda uyardım.. Tehdit de değildi, kardeşce uyarıydı...
Sen seviyeyi buraya çekersen, ergen ateistler ne yapmaz?..
Hayvanlarla ilişki ne demek?... Kuran herhangi bir kadınla bile Nikah bağı olmadan cinsel ilişkiyi yasaklamışken ve insan/insan ve insan/doğa ilişkilerini fıtrata uygun düzenlemişken, sen böyle bir soruyu sorarsan, buna cevap alamazsın. Çünkü verilen cevabın da belirili bir seviyeden sorulmuş soruya karşılık olamsı beklenmelidir. Her sapıkça soruya cevap vermemi bekleme lütfen..

Ş