Humeyni Bir erkek hayvanlarla cinsel ilişkiye girebilir demiş ne düşünüyorsunuz?

Humeyni demis ki; "Bir erkek hayvanlarla cinsel iliskiye girebilir"

Müslüman arkadaslarimdan rica ediyorum böyle bir seyin kurana uygun olmadigini lütfen ayetlerle gösterebilirler mi?

Isterseniz ben önce böyle sapik bir davranisin Tanri tarafindan mahkum edildiginii "tahrif"!!!! edilmis bir kitaptan göstereyim;

Hayvanla ilişkiye girmeyeceksin ve böyle bir davranışla kendini kirletmeyeceksin. Kadın da bir hayvanla ilişkiye girmek için onun önünde durmayacak. Bu sapıklıktır.
Levililer 18

com-6r9tcgcsnvus3bn3rmpv.jpg
T
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
35
35 CEVAP

tamer..... Kuran tecavüze şu ceza uygulanacaktır diye bir emir içermez. Ama burda durup sormamız gereken soru şu…Kuran’da bu suça ceza olarak bir şey yazmıyor olması bu veya diğer Kuran’da yazmayan suçların cezasız bırakılacağı anlamına mı geliyor?…Cevap çok basitçe hayırdır…

Kuran’da cezası yazmayan binlerce suç vardır. Her durum ve suçun tarif edildiği ve cezalarının düzenlendiği bir yasa kitabı değildir Kuran…. Mesela tecavüzün dışında gaspın, yaralamanın, trafik suçlarının vs da cezası yazmaz. Zaten yazmasını beklemek akıl dışı bir beklenti olurdu. Öyle olsa Kuran neredeyse sonsuz sayfaya sahip bir hukuk kitabı olurdu. Oysa Kuran’da Yüce Yaratıcımız bazı suçların cezalarına hükmetmiştir. Mesela cinayetin cezası ölümdür veya zinanın cezası 100 celdedir … Diğer suçlara uygun cezaların düzenlenmesi ise insanların akıl ve birikimleriyle oluşturdukları hukukun konusudur.

Burada bir yanlış anlamayı da deşifre etmemiz gerekmektedir. Kuran’da anlatılan şekliyle şeriat, medeni hukuk dediğimiz ve insanlığın binlerce yıllık birikimiyle oluşmuş sistemle taban tabana zıt bir sistem değildir. Birkaç madde dışında Kuran şeriatı medeni hukuka yön gösteren ama birçok konuda da onunla tam uyumlu bir sistemdir. Bazı geri kalmış İslam ülkelerinde uygulandığı şekliyle Kuran dışı şeriata bakıp karar vermek Kuran’ın orijinal metninin bize emrettiği ahlaka ve şeriata yapılmış çok kötü bir eleştiriden öteye geçmeyecektir….

Sonuç olarak Kuran’da tecavüze herhangi ceza yazılmamış olması, haşa Allah’ın tecavüz gibi insanlık dışı bir suçu meşru gördüğünü göstermez. Bu durum Kuran’da cezası yazmayan diğer suçlar gibi hukukun konusudur….

Ş