İmsak vakti nedir? Sabah namazı vakti ile imsak vakti arasında ne fark vardır?

İmsak vakti nedir? Sabah namazı vakti ile imsak vakti arasında ne fark vardır?
S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
73
73 CEVAP

Kısaca bizi daha fazla ezmeyin, bırakın kendi halimize diyorsun. Hiç mi merak etmezsiniz, hiç mi araştırmazsınız, hiç mi sorgulamazsınız kardeşim, bu körü körüne imanı neye borçlusunuz? Bunca yıllık müslümansınız, bu imsak nedir diye sormak aklınıza gelmedi mi? Bak hala, hiç kimse imsakın ne olduğunu bilmiyor, herkes kendi kafasına göre yorum yapıyor. Bu islamiyete daha büyük zarar vermez mi? Susmanın kimseye faydası dokunmaz. Başımıza ne geldiyse sustuğumuz için gelmedi mi?

S

Bi sus lütfen Biz neyi ne olduğunu biliyoruz elhamdulillah Çok şükür oruçluyuz Allah size nasip etsin İstemiyorsan etmez tabii ki Sedat Yanaşık

Nazike Çep 6 yıl

Ben susmam. Sen de okumak zorunda değilsin. Bırak insanlar tartışsın. Yoksa çekindiğin bir şey mi var? Kendi imanına, kendi dinine güvenmiyor musun da tartışmak istemiyorsun?

Sedat Yanaşık 6 yıl

com-1q2xaauo56giwetmfugu.jpg

Nazike Çep 6 yıl

Sedat Yanaşık

com-832gien3ejrveheft5u2.jpg

Nazike Çep 6 yıl

İyi de neden inançlılar da anlamıyor?

Sedat Yanaşık 6 yıl

El cevap imsak namaz oruç hac gibi insanın aklının sınırları dahilinde anlayabileceği kavramlarda polemik yaratıp bir inanç ve şuur eksikliğine yol açmak için. Din toplumun harcıdır. Eğer toplum olmak sosyalleşme ve korunma mevzu ise din olmazsa olmaz. Ebedi hayatın var olma ihtimali kanun tanımaz insanlara bir nebze de olsa fren yaptırır. Gel gorki herkes ateist olsa ensestin tacizin tecavüzün önü serbest cinayete davetkar dini olmayan kurallar ile bu dünyanın çivisini kaç yıl yerinde tutabilirsiniz? İnsanda bu gün gelişen ahlaki değerler İlahsiz bir insan olarak yıllar boyu sürse ne kadar gelistirilebilirdi?

Erl Attila 6 yıl