İnsanların ateist olmasına ne sebep oluyor?

com-7jbtqqtk07nl9cgselnd.jpg
İnsanların ateist olmasına ne sebep oluyor?
G
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
43
43 CEVAP

Cehalletten uzaklaşıp gerçek anlamda tarafsız olarak okuyup araştırınca müslüman oldum. Ondan önce ateist sonra deisttim. Çünkü Ateist yada deist olmak çok havalıydı bikaç bişey okurdum hemen gaza gelirdim ateisttim diye sokaklarda dolanırdım. Sonra işime yarayan yaramayan her konuda bilgi sahibi olmak isterken kendimi bilgiye aç bir halde buldum ve öğrendikçe imanım arttı. Az bilim ateist çok bilim dindar yapar yani

Ö

Elif Ateistliğin dereceleri mi var ya

Özgür Açıkdeniz 6 yıl

Elif gerçek bir ateisttim buna emin olabilirsin araştırıyodum deli gibi açık arıyodum çünkü ön yargılıydım ne yazılırsa ne söylenirse hiç birini dinlemezdim çünkü olmadığına inanıyodum ama işin aslı bu değil

Özgür Açıkdeniz 6 yıl

Ateistlik araba kullanmak gibidir dostum ne kadar zaman geçse de unutmaZsın senin ki biraz kuru olmuş o kadar Bir de ateistliğin havalı olduğunu düşünmüyorum türkiye nüfusu %90 müslüman yani bu seni toplumdan dışlanma neden olur pek havalı değil

Efe Kargaoğlu 6 yıl

Çoğunun da hava atmak için ateist olduğuna eminim çünkü kendin söylemişsin %90 müslüman diye tamda bu yüzden ateist oluyorlar. Ve ne kadar zaman geçse de unutmazsın diyosun bu bi din midir ki unutmayım anlamadım.

Özgür Açıkdeniz 6 yıl

Din değil düşünce unutulur mu aklına girmiş ya kardeşim %90 müslüman olan bir kitle de nasık aynı kafa yapısını bulacaksın veyahut kız arkadaşın nasıl olacak ?

Efe Kargaoğlu 6 yıl

Kız arkadaşımın dini kendini ilgilendirir. İkimizde bilgi paylaşımı yaparız farklı görüşler önemli bilgiye kapı açar. Ateist arkadaşım da var ve hiç sorun olmuyor aramızda. Jeden olsun ki. Kimse inanmak zorunda değil.

Özgür Açıkdeniz 6 yıl

Gülmek güzel şey

Özgür Açıkdeniz 6 yıl

Niye üzülüyosun tam tersi olması lazım benim sana üzülmem lazım değil mi?

Özgür Açıkdeniz 6 yıl

Tabiki dawkins benden daha bilgili. Ama sen birşeye karşı nefret besliyorsan yada tamamen ön yargılıysan o söylediğim geçerli değil. Okuduysan farkettiysen oraya yazdım tarafsız ön yargısız şekilde araştırmak gerek diye. Ama okuduğunu anlamak da önemli işte bu yüzden sen ateistsin ben değilim

Özgür Açıkdeniz 6 yıl

özgür hiç boşuna kendini harap etme arkadaşım bu grupta ki insanların tarzı bu! Tartışmıyorlar! Fikirlerini söylemiyorlar! Kendi düşüncelerini sana empoze etmeye çalışıyorlar. Baktılar onuda yapamıyorlar kendilerince aşağılamaya çalışıyorlar.

Dilberay Altindağ 6 yıl

İite müslüman bi ülkede olduğunuzdan dini yanlış bildiğinizden herkese fikirlerinizi anlatamadığınızdan içinizde büyütüyosunuz ve bu tarz ortamlarda dışa vuruyorsunuz sonuçta senin bu tavrın oluyor.

Özgür Açıkdeniz 6 yıl

dilberay Yobazlar hariç müslümanım diyenlerden ben böyle hitaplara hiç denk gelmedim. Ancak ateistlerin gerçekten bilgi sahibi olanların dışınds heğsi böyle insanlar.

Özgür Açıkdeniz 6 yıl