İslam'a göre kızlarla erkekler beraber okuyabilir mi?

Arkadaslar konuyu acamamin sebebi su caiz bu caizmi demek degil grupta binlerce insan var sirf inanclari yüzünden kiz cocuklarini okutmayan insanlar var amacim yanlis bildiklerini görüp en azindan kiz cocuklarimizi okula akedemik hayata katilmalarini saglamak belki böyle sorularla bir nebze bazi seyleri degistirebiliriz.

G
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
78
78 CEVAP

Hatipoğlunun programına döndü sayfa.)) Bir soruda ben sorayım"Hocam kız çocuklarının karatahtaya tebeşirle yazı yazması caizmidir"???

S

Amacim su caiz bu caizmi demek degil grupta binlerce insan var sirf inanclari yüzünden kiz cocuklarini okutmayan insanlar var amacim yanlis bildiklerini görüp en azindan kiz cocuklarimizi okula akedemik hayata katilmalarini saglamak belki böyle sorularla bir nebze bazi seyleri degistirebiliriz kim bilir. Lütfen alayci tavirlarinizi kendinize saklayiniz.

Gökhan Waha 6 yıl

Paylaşımınızda bana alaycı gelmiş olamazmı Gökhan Waha . Bende fikrimi beyan ettim. Tavsiyelerinizi kendinize saklayın...

Selami Yrdmcı 6 yıl

Beyan ettiginiz fikirden anlisildigi üzere beyin gelisiminizi tamamlayadiginiz kanisina varmis bulunmaktayim. Fikirlerinizi beyan etmekte özgürsünüz devam edebilirsiniz.

Gökhan Waha 6 yıl

Bir insanın sözü ne ise özü odur. Boş konuşuyorsunuz...)

Selami Yrdmcı 6 yıl

Selami Yrdmcı bu aralar cok sik basima geliyor konusmaya calistigim insanlarin sikayetci oldugum noktalari pervasizlikla bana döndürülüyor. Sabah beri bunu söylüyorum bos konusmayin.

Gökhan Waha 6 yıl

Anladım ve sizi anlıyorum Gökhan Waha tamam sustum...)

Selami Yrdmcı 6 yıl

Beyin gelişimimi tamamlamadığım. İçin))) yorum yapmıyorum artık fethiye hanım. İnanın çok güldüm buna.)

Selami Yrdmcı 6 yıl

O nasıl söz fethiye hanım aşkolsun sizin espri yaptığınızı biliyorum. İnceliğiniz için teşekkür ederim. Paylaşımdaki yorumları okuyunca bende latife yaptım aslında. Sanırım Gökhan Waha la aramızda ufak bir anlaşmazlık oldu onuda hallettik. Mutlu akşamlar diliyorum...

Selami Yrdmcı 6 yıl