İstifa ettikten sonra 15 gün daha çalışmam zorunlu mu? mobbing'e maruz kaldım

Merhabalar, kurumsal bir firmada calisiyordum 10 kasimdan beri. Girdigim ilk hafta haric, diger gunler mudurun mobbing’ine maruz kaldim. Surekli azarlaniyordum, onur ve gurur kirici cumleler sarf ediliyordu. Ise gitmek istemiyordum, calismak hatta muduru bile gormek istemeyisimden dolayi, performansim dusuyordu. Bugun sabah istifami vermek icin gittigimde bana “15 gun daha calismak zorundasin, yoksa hakkinda yasal islem baslatilir” dedi yuksek ve azarlar bi tonla.
Inatlastik, sesimi kesinlikle yukseltmeden sakin bi tonla konustum. Buna ragmen “senin aklin yok” gibi bi hakarete maruz kaldim. Dava acilirsa acilsin dedim. Ayrica mudurun bu sure zarfinda bir cok acigini biliyorum. Merak ettigim soru su ; bana dava acilir mi? Acilirsa mudurun bildigim aciklarini kullanabilir miyim?

M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
36
36 CEVAP

Cikma. Biliyorum zor ama hayatta bu hep karsina cikacak. Bugun kacarsan yarin yine kacmak zorunda kalacaksin. Bende ayni konudan sikayetciyim. Sende ters mobing uygula. Mudurun aciklarini bir bir gun yuzune cikar. En fazla atilirsin baska bi bok olmaz. Birde boyle insanlar korkak olur. Ustune git.

Ü