İzmit'te 1700 lira maaşla geçinilir mi?

Merhabalar. Bir iş görüşmesi sonucunda 1700 lira maaş teklifi aldım. İzmit'i bilen birileri varsa eğer bu maaş ile orada geçinebilir miyim acaba? Orada durumlar nasıl ev kiraları vs.

Şimdiden teşekkürler

H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
97
97 CEVAP

Okuduğun bölüm ile ilgili freelance çalışırsan daha çok kazanırsın gibi, böyle bir iş döngüsüne girersen ay sonu ay başı diyip bir türlü o döngüden çıkamazsın. Gençsin birşeyler başarabilecek yaştasın 1700ü küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın 1700 liraya başka yerde çalışma diyorum sadece sana bir şey katmaz mutlu olamazsın, enerjini yer bu yüzden de hedeflerin varsa ulaşamazsın.

İ

+1 pc başından kovalasan biraz çevre kastıktan sonra o parayı freelancerda kazanabilirsin diye düşünüyorum ben de

Yiğithan Çiçekdağı 6 yıl

Bizim meslek çok güzeldi zamanında. Ama insanlar tasarıma para vermekten çekindikleri için artık eskisi gibi değil. Freelance olarak piyasada çok düşük fiyatlara iş yapan insanlar var. Müşteride parası düşük olsun yeter kafasında olduğu için hakkını isteyen ne yazık ki para kazanmıyor şu anda.

Harun Güzelordu 6 yıl

Harun Güzelordu ben güzel bir çevre edinirsen daha başarılı olursun diye düşünüyorum. İleride de bir ekip kurar ofis açarsınız. Okumuşsun o kadar belki bölümünde baya da yeteneklisin kendini harcatma boğun eğme derim ben. Herkes 3 kuruş için işi kabul etmezse belki bölümlerinizin de değeri anlaşılır

İbrahim Inancı 6 yıl

Nasil hakli. Ben asgariyle baba evinde kafayı yicem kaç aydır. Yetmiyo yetismiyo diye. Fatura kira ödeyenlerin Allah yardımcısı olsun.

Sena Özvarlık 6 yıl