Kabızlığın başlıca nedenleri nelerdir?

DÜN AKŞAM HABER TÜRK İZLEDİM :
:
Dr. Ender Saraç 2. beyin dedi .
Probiotikler dedi.
:
Ama sonra kabızlık söz konusu olduğunda ise
Neden olarak sıraladı
Hareketsizlik
Su içmemek
Lifli gıda tüketmemek :
:
Bir türlü kabızlık kalın bağırsaklardaki bifidobacterium bakterilerinin eksikliğinden dolayı oluyor sözünü duyamadık.

H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
99
99 CEVAP

burda ABD de organik gıda satan marketten sertifikalı organik gıda alıp besleniyorum.. Ben Türkiyemde geçen yaz 4 ay tatil yaptım antalyada ve edremitte kaldım.. Pazarlar marketler zehirli gıdalarla dolu. Organik gıda araki bulasın.. Aylarca miğde ağrısından kıvrandım.. Zaten glutensiz ve sebze ağırlıklı besleniyorum.. 4 ay zehirli gıdaları yemek zorunda kaldım.. Sindirim sistemim alt üst oldu.. Hepinize Allah kolaylık versin..

T

aminn

Duygu Sarsu 6 yıl

Tarik Tufanyazıcı sanırım siz epey zenginsiniz. Sizin beslendiğiniz gibi beslenemeyecek insanların hepsine (sözde) acımanız beni çok kızdırdı.

Serap Yeliz 6 yıl

ZENGİN DEĞİL AKILLIYIM. Allah akıl vermiş kullanıyorum.. Serap Yeliz kızmakta haklısınız.. Ama insan ettiğinin yaratıcısıdır.. ABD de 2 kız büyüttüm.. Hep sağlıklı gıda ile besledim. Saatlerce yemek yaptım onlara.... Bende bilirdim bi konserve açmayı bir donmuş gıdayı ısıtıp vermeyi ama evladımı niye zehirleyeyim. Hem evladımı çok seviyorum hemde zehirliyorum... Bu ne yaman çelişki değilmi.. 3000 TL verip İPHONE alan insan sokak sokak gezip organik gıdayıda bulur.. 2 kızımda VEGAN.. Et süt yemezler. Çok şanslıyım amerikan gıdalarına alışmadıkları için.. Daha bebekken yoğurt veriyordum Türk geleneksel yemeklerini öğrensin diye. Kızlar küçükken 1 sefer bile mc donalds ve benzeri fast food satan yerlere gidip yedirmedim..

Tarik Tufanyazıcı 6 yıl

genetiği değiştirilmedi ama melezlendi.. Buğdayı ABD de bol tarım ilacı ve kimyasal gübre ile yetiştiriyorlar.. Neden zehir yiyeyim. Ekmek yemezsen ölmüyorsun.. Buğday hakkında detaylı bilgi edinmek istiyorsanız google da norman borlaug diye arama yapın o zaman gerçekleri öğrenirsiniz. Benim burda açıklamam saatler alır..

Tarik Tufanyazıcı 6 yıl

Vegan olmak iyimi peki demirleri nasil kanda

Kar Çalcalı 6 yıl