Karaciğer yaglanmasına ne önerirsiniz?

Karaciğer yaglanmasına ne önerirsiniz?
B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
28
28 CEVAP

Gerek sorunun kendisi gerekse okuduğum yorumlar,
hep bize yapılmış şartlanmanın devamı olarak görünüyor.
Yani ortada bir sorun var, örnekte olduğu gibi karaciğer ( KC ) yağlanması ve bir şey yaparak düzelecek.
Karaciğer ( KC ) yağlanması nedir, diye başlarsak belki bir daha doğru bir yere varabiliriz.
KC neden yağlanır, ne yağıdır bu?
KC yağlanınca ne olur?
Ben tıp uzmanı değilim ama ben de yaşadığım sorunlar nedeniyle KC ve onunla birlikte kalın bağırsak sorunlarına eğildim biraz.
Safra kesem de minik taşlar olduğu ve acil alınması gerektiğini önerdi doktorlar bana, 3 sene önce de vardı o minik taşlar halbuki belki daha öncede.
Neyse biraz okuyup araştırınca, öyle flaster ya da hap çözümlerle sağlığa kavuşmanın mümkün olmadığını anladım, daha kökten çözüm yollarına bakmak gerekiyor, temizlik gibi.
Yani kısacası pislenmiş bir organ sistemini, gayet sağlıklı gıdalarla beslemek onların temizliğini ne kadar ve sürede sağlar bilemiyorum, ama tabii ki pisletmeyi durdurmak, en başta yapılması gereken iş.
Pislenme bildiğiniz gibi rafine, GDO lu, hazır ve katkılı gıdalar ya da gdo lu beslenen hayvanların eti ve ürünleri, yeme sıklığımız, çiğneme sayımız, yeme zamanımız, psikolojik durumumuz, şeker ve türevleri, hareketsizlik ve radyasyona maruz kalma, az su içme, kontrolsüz, içki, sigara, uyuşturucu kullanımı, dinlenmeden çalışma, kötü hava koşulları, iyileşmeden çalışma ve aklıma gelmeyen bir çok etkenle sağlığımıza, bedeninize verdiğimiz zarar şekli var.
Kimimiz bunları artık yapmasa da zamanında yapmış, bedenini ihmal etmiş, bağırsak florasını bozmuş, KC pislenmesi yüzünden safra kesesi kötü çalışır ve midesi de bundan etkilenir olmuş, sistem o kadar birbirine bağlı ki.
sonuçta bir çok rahatsızlığımızın nedeni bağırsak ve KC nin verimsiz çalışması, sistemin tümünü etkiliyor.
İYİ HİSSETMİYORUZ KENDİMİZİ.
hasta damgası vurulmasa da gençliğimizde ki neşemiz yok, hatta gençlerin bile neşesi yok, maddi durumları iyiyken, sorun yokken bile.
Kendini iyi hissetmek yaşamsal bir realite, iyi değilsen sana iyi hissettirecek ihtimallerin peşinde koşuyorsun.
Biraz KC temizliği ile ilgili net te araştrın ben bir kaç tane ciddi yöntem buldum, hem de zor olmayan ve sonucunda parazitlerin, çamurun, taşların düştüğüne tanık olacağın çalışmalar.
İlgilenener olursa bilgilerimi paylaşırım hatta beraber bile başlayabiliriz ve destek oluruz birbirimize.
Sevgiler.

A

Paylaşın lütfen Benim 11 yaşında oğlum var karaciğer yağlanması başlamış Pırasa enginar brokoli yemez kesinlikle.

Tülay Nakipoğlu 6 yıl

Nesli Han yazımı okudunuz mu?

Ahmet Emiroğlu 6 yıl

Tülay Nakipoğlu oğlunuz çok mu kilolu?

Ahmet Emiroğlu 6 yıl

Nesli Han düşünüyor musunuz ?

Ahmet Emiroğlu 6 yıl

yani yazımda belirttim, sizlerde internet'te araştırıp bakabilir misiniz diye.

Ahmet Emiroğlu 6 yıl

Meme kanseri erken teşhis diyorsanız, Yücel Aydemir'in kitabı var onu mutlaka okuyun. ''Kanser öldürmek için değil, yaşatmak içindir''

Ahmet Emiroğlu 6 yıl

Ben doktor değilim, zaten bu temizlik işini yapmış olanların deneyimlerini duymak, tavsiyelerini dinlemek için sordum, ama kendim buna hazır ve istekli olmak için detaylı araştırdım ve ne olduğunu anladım. Bu 'ne olduğunu anlamak'' hayati derece de önemli, çünkü biz yaşam şeklimizle ağır bağımlıyız, illa alkolik veya uyuşturucu bağımlısı olmak gerekmiyor. et ( dana, kuzu, tavuk, hindi, balık, kalamar ) fark etmez, şeker, unlu gıdalar, hazır ve katkılı gıdalar, mevsim harici meyve ve sebzeler.... Bütün bunlar ve sadece gıda değil yaşam şeklimiz, bunlara ara vermek için bu tarzın bizzat bize yaptığı kötülüğü anlamazsanız, devamını getiremiyebilirsiniz. Yani oturduğunuz yerden hap çözümlerle bu yolculuğa çıkamazsınız, sizin iyiliğiniz için yazıyorum bakın bu satırları.

Ahmet Emiroğlu 6 yıl

Ahmet Emiroğlu değil ama normalde çok zayıftı Son iki senedir hareketsizlikten biraz kilo oldu ama normal çocuk kıvamına geldi. Çok yemek seçiyor Sebze yemez O yüzden oldu sanırım

Tülay Nakipoğlu 6 yıl

Tülay hanım, şimdi çocuklar çok katkılı hazır gıda yiyorlar arkadaşlarıyla, kantinde, sinema da vs. Cips, sneakers, dondurma, ayrıca et ve ürünlerinin de kalitesi çok bozuk, Onu biraz bilinçlendirerek ufak ufak kesmek lazım, yoksa sadece yasakla olmaz, direnir İnternette bağırsak, parazit, karaciğer temizliği ile ilgili görsellerde çıkanları bir gösterin, hem siz de bilinçlenmiş olursunuz. Sağlıklı şeyler yedirin, özelikle bu sitede çok faydalı gıdaların hem de ev de yapılır cinsten paylaşımları var, Onları alın hayatınıza, kendi yaşamınıza sahip çıkın, Gençlik çabuk geçiyor, şu an ki sistem sizin, benim hasta olmamız üzerine işliyor, ona göre koruyun kendinizi ve sevdiklerinizi.

Ahmet Emiroğlu 6 yıl