Kediler için mama önerisi

Merhaba ben fotoğraftaki miniği sahiplendim. Vücudunda mantar varmış ve tedaviye başladık ama hangi mamayı kullanacağıma karar veremedim. Temizmama sipariş etmiştim veteriner hiç önermediğini söyledi, proplan al dedi ama proplan için de iyi yorum yok. Önerdiğiniz güvendiğiniz mama tavsiyelerinizi alabilir miyiz?

com-lmuc8i9nmuyw2l4hhivm.jpg
S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
38
38 CEVAP

Temiz mama iyidir. Ben de iki yildir kullaniyorum bir sorun yok. Ama veteriner tabiki en kaliteliyi en pahaliyi onerecekki satip para kazanacak. Param var sikinti degil diyorsan tabiki proplan, nd gibi mamalarj kullan. Ama uygun fiyata kaliteli mama kullanayim diyorsan temizmama iyidir.

S

Böbrek hastalığı yapıyor

Dilara Tanrıverdiler 3 yıl

Yalnizca mamayla beslenen kedilerin bircogunda uzun vadede bobrek hastaligi oluyor evet biliyorum ancak zaten dedigim gibi karsilayabilecekseniz tabiki proplan alin dedim. Benim tanidigim veterinerlerin soylemesi de bu yonde besin icerigi açısından pek bir fark olmadigini ancak uzun vadede dediginizin dogru oldugu. Ki proplan kullanip diskisinda koku yapan, kusan kediler de var. Her kedide ayni etkiyi gostermiyor mamalar.

Sıla Batı 3 yıl