Komşum kendi çocuğunu dövüyor, banyoya kilitliyor, nereye şikayet edebilirim?

Alt dairemde bulunan sözüm ona "anne" olacak pislik daha el kadar olan kız çocuğunu çok sık olarak dövüyor, banyoya kilitliyor. O kızın çığlığı, ağlaması yalvarışı evimin içinde. Ben bu ruh hastasını kime şikayet edebilirim? Annesi, küçük kız ve bahsettiğim zat yaşıyor baba ayrı. El kadar çocuk bu kadar dayak yiyecek ne yapabilir? Yapsa da bu mudur yol yordam? Kime şikayet edebilirim ve benden delil istenir ise ne yapabilirim?

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
66
66 CEVAP

Babam beni küçükken yumrukla dövüp duvardan süzmeseydi. Ben şu an 3 kişi vurup hapise girmiştim. Dayak cennetten çıkmadır demişler BAZEN adam olmayanı adam eder.
Edit: Yaptığım yoruma açıklama getirmek gerekiyor. Yukarıda ki "BAZEN" kelimesini göz önüne alarak yorumu okuyun. Bu söylediğim yukarıda yapılan şiddet eylemini onayladığım anlamına gelmiyor. Zamanında yaşanmış olanın üzerinden örnek verdim. Kimse kimseyi anne babası olsa dahil istismar etme hakkına sahip değildir.

O

abi bu nasıl bir mantıktır ya babam beni hiç dövmedi o zaman ben adam değilim

Murat Mira 6 yıl

Bu mantıkla düşünürsen yanlış düşünürsün. Ben küçükken yanlışlıkla bakan insanlara bile ne bakıyon lan diye saldırırdım. Yaşı falan sallamazdım hergün dayak yerdim ya da dayak atardım. Karakola girmediğim gün olmazdı. Yani bazen dayak işe yarıyor. Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. Yerin de bir ata sözüdür.

Onur Taşer 6 yıl

Keza bu yorumum ileri de çocuğum olunca döveceğim anlamına gelmemektedir. Kendi üzerimden örnek verdim. Ancak benim yaptıklarımı benim çocuğum da yaparsa gözünün yaşına bakmam tokatı basarım.

Onur Taşer 6 yıl

onur bey ne çeşit bir psikopatsınız acaba? İncelemeler için en yakın psikiyatriste gitmenizi öneririm zeka seviyenizin ve iletişim becerilerinizin ölçülmesi gerekiyor sanırım. Babanız döverken beyin hücrelerini de yok etmiş olmalı ki okuduğunuz cümleleri anlamadığınız halde boş beleş konuşabilmeye devam ediyorsunuz

Seda Gözel 6 yıl

Onur Taşer senin psikopatlığın testosterondandır

Kağan Teker 6 yıl

Seda hanım yazdıklarımı uber zekanızdan iyi eleyip geçirin. Duygularınızı değil de aklınızı kullandığınız da ne demeye çalıştığımı anlayacaksınız.

Onur Taşer 6 yıl

Kağan Geçmiş zamandan bahsediyorum.

Onur Taşer 6 yıl

Kabasaba şiddetle dayakla bir arada büyütülen çocuk tabi yanlışlıkla bakana bile ne bakıyon diye saldırır. Ama illa ki yanlış bir şey yaptığınızda dövüleyim istiyorsanız iyisi mi siz birinden rica ediverin de şimdi de dayak yiyin

Zeynep Lüy 6 yıl

aklımı kullandıgımda şunu okuyorum. Her kötü davranıstan iyi bir sonuç mutlaka çıkar. O cocuk simdi dayak yiyorsa yarın bunun faydasını görür. Bana bak alenen söylüyorum ağzını burnunu dağıtırım o küçük beynini de al derhal uzaklaş burdan

Seda Gözel 6 yıl

Ben cevabımı aldım ki aklınızı kullanamadığınız aşikar. Bence biraz daha çalıştırmaya devam edin.

Onur Taşer 6 yıl

Onur Taşer hocam boşver uğraşma hiç laf anlatmaya ya

Emin Akacin 6 yıl

Kimseye laf anlatma gereği duymuyorum hocam kaldı ki şiddet karşıtı olduğunu savunan insan bile kendisiyle çelişip şiddet içerikli tehditler savurabiliyorken savunulacak bir durum görmüyorum ben. "Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz" da yerin de bir atasözüdür.

Onur Taşer 6 yıl

Zeynep Lüy Aksine el bebek gül bebek bol nasihat ve tavsiyelerle büyütülüyordum. Bulunduğum yörenin olumsuzlukları nedeniyle 11 yaşımdan sonra sapıtmaya başladığım için dayak yemeye başladım. Şiddet iyi bir şey değil herşey tatlı dille olması gereklidir ancak bakın bir kez daha üzerine basarak söylüyorum. Bazen atılan bir tokatın yapılacak hata da büyük engeli olmaktadır. Sizin için oradan bakıp ön yargılarınızla fikir üretmek çok kolay ben içinden geldiğim hayatı özetledim.

Onur Taşer 6 yıl