Kurban kesmedeki amaç fakirlere et ulaştırmaksa neden kasaptan et alınıp dağıtılmıyor?

Onların etleri ve kanları Allah'a ulaşmaz, sizden O'na ancak takva ulaşır. Sizi hidayete erdirdiği için Allah'ı tekbir edesiniz diye O bunları size müsahhar (emrinize-yararınıza uygun) kılmıştır. Muhsinleri (iyilik yapıp-güzel davrananları) müjdele.
(22-Hac 37)
Eger kan tanriya ulasmiyorsa ve amac fakirlere et ulastirmaksa neden kasaptan et alinip dagitilmiyor ben yanlis mi anliyorum ayeti

K
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
23
23 CEVAP

(108/KEVSER-2: Şimdi sen Rabbine kulluk et ve kurban kes.)

K

Türkçe meallerde farklı yorumlar var. menu İlyas Yorulmaz, 108-2 Meali (KEVSER Suresi 2. ayet meali) Kur'ân-ı Kerim » KEVSER Suresi » KEVSER Suresi İlyas Yorulmaz Meali » İlyas Yorulmaz, KEVSER Suresi 2. ayet meali İlyas Yorulmaz (108/KEVSER-2: O halde Rabbin için namaz kıl ve zorluklara göğüs ger.) Süleyman Ateş, 108-2 Meali (KEVSER Suresi 2. ayet meali) Kur'ân-ı Kerim » KEVSER Suresi » KEVSER Suresi Süleyman Ateş Meali » Süleyman Ateş, KEVSER Suresi 2. ayet meali Süleyman Ateş (108/KEVSER-2: Öyleyse Rabbin için namaz kıl ve nahret (kurban kes veya ellerini boğazına kadar kaldırıp tekbir al).) dip Yüksel, 108-2 Meali (KEVSER Suresi 2. ayet meali) Kur'ân-ı Kerim » KEVSER Suresi » KEVSER Suresi Edip Yüksel Meali » Edip Yüksel, KEVSER Suresi 2. ayet meali Edip Yüksel (108/KEVSER-2: Öyleyse Rabbin için namaz kıl ve kendini ada/yönel.)

Nusret Karliova 6 yıl