Kürtaj cinayet midir dine göre?

Kürtaj cinayet midir? Aranızda vicdan azabı çeken var mı ?

D
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
50
50 CEVAP

Oya algıda secicilik konusunda level 100 olmuşsun tebrikler.. : ) bak vegan dost; konu kürtaj ve kürtaj cinayet midir algısı üzerine bir post.. Herkes kendince bu konuda konuyu saptırmadan düşüncelerini beyan ediyor.. Sen ise biz insanların genel beslenme durumundan farklı şekilde olan beslenme durumundan dem vurarak konuyu saptırma girişimindesin..

bir kan pıhtı sı diyerek bir canlıyı aşağılamaktan kacinmiyorsun.. oysaki bitkiler de canlı ve ürüyorlar.. Bu ne yaman çeklişki..

burada kürtaj'ı gerektiği yerde uygulanmasını savunan benim gibi dostların bahsettigi durum bi canı asagilamak veya göklere çıkarıp başka turde olan canlilardan yüksek te tutmak değil.. En basit örnek ile; hiç bir sorun teskil etmedigi durumlarda bile defalar ca bir cana zevk için kıymanin kötü bir eylem olacağıdir.. Gerekiyor ise de ve sorun olacagi kesin ise de o zaman usule uygun şekilde bu sorun teskil eden şeyi sonlandirma girisimidir..

kel alaka ortaya sokuşturma çabasına girdiğin konu yani vegan konusuna değinecek olur isek; biraz biyoloji konusunda araştırma yaomani tavsiye ederim.. Bak iyi oku bunu! İnsanlar yani bizler hepcil besleniriz.. Bu bizim dogamizda var.. Ve o bahsettiğin boğa dan farkimiz bu! Boğa otçul dur.. Okey ?

bir moda akımı mı nedir senin gibi arkadaslar bu konuda baya bir faşizan söylemler peşinde.. El insaf yahu.. Sanki dersin genel olarak hepcil beslenen kişiler olarak bizler sizlerin beslenme alışkanlığınızın önünü tıkayan yatırımlarda bulunmuşuz..

ki tam tersi özellikle bir çok market avm vs vs yerlerde vegan dostlara ozel hazırlanmış sevgi ile yoğrulmuş gıda lar mevcut.. Ee? Daha ne ?? neyin atarı bu? Neyin hazımsızlığı ??.. : ) laf olsun torba dolsun misali ortaya karışık sallama ile olmuyor oya..
ye istedigin tarzda yemeğini ve sap ile samanı karistirmaktan vaz geç..

H

aga sen o vegancı hayvan savunurcusu görünen homo cinsiyle niye bukadar yorumlasıyosun ki salla

Bedir Karteper 5 yıl

oya cevap bulamadi..

Haydar Karatuluk 5 yıl

yaw sıkıntılı o kadın

Bedir Karteper 5 yıl

oya mantikli cevaplar veremiyor ve saldırı da.. Kafalari kaldirmayin ateş edecek..

Haydar Karatuluk 5 yıl

işte bu yüzden beni banladı cevaplar veremeyince

Bedir Karteper 5 yıl

oya laf bulamiyor.. Okey tartışma yapilamaz böyle bir vizyon ile.. Kabul oya.. Pes..

Haydar Karatuluk 5 yıl

aga buradamı tartısıyonuz ya

Bedir Karteper 5 yıl

oya beni de banlamis an itibari ile.. Demekki sorunu büyük.. Gecmis olsun diyor en kısa zamanda sagligina kafusmasini temenni ediyoruz..

Haydar Karatuluk 5 yıl

bir klorofil parçası büyükçe bir bogadan niçin degersizse, o nedenle koskocaman boga kan pıhtısından degersiz olabilir.

Güldeniz Elit 5 yıl