Modern köleliğe karşı nasıl mücadele edilir?

Yeni dünya düzeni veya devleti bizim için ne ifade ediyor.. Gelecekte bizi ne gibi tehditler bekliyor.. Kıyamet alametleri ve kadim bilgiler bizi neye karşı uyarıyor.. Kıyamet önü deccaliyet veya mehdiyet nasıl bir sistemin zirvesi olabilir.. İnsan birimi nereye doğru gidiyor..
Değerli dostlar..
Şöyle kendimizi ve duyusal varlığımızı da işin içine katıp sohbet edelim.. Bugün küçüğü gibi gözüken ve gelecekte belki büyük oyunun sahneleneceği küçük hayatlarımız da olan oyunları da sohbetimize katalım.. Yeni dünya düzeni ve sistemi korkarım ki gerçekleşiyor.! Pekala bu sistem hayırlı ellerde bizim adımıza hayır mıdır, yoksa şerli ellerde bize şer midir.. Zihin fırtınamıza konu başlıkları atalım.. Para(Finans)diyelim, altın, gümüş, elmas, petrol, enerji, banka, ham madde, iletişim(İnternet, tv, gazete, telefon),gıda(yiyecek), su(içecek) ve ilaç(vs. Sanayisi) diyelim.. özellikle insanın birimsel varlığını sürdürebilmesi için ana ihtiyacı olan gıda, su, ilaç.!!! Hiç dikkatle izlemledinizmi.!? Yukarıda saymış olduğumuz tüm konu başlıklarının birilerinin örtülü gizli eli ile belli bir tekel sistemine doğru kaydığını.. Hiç dikkat ettiniz mi bir ailenin tüm ömrünü bir ev bir araba ve temel ihtiyaçlarını karşılama konusunda modern kölelik yaşamaya başladığını.!! Bir kölede olması gereken tasmamız ve kulak küpemiz yok gibi gözükse de yakında elektronik (çipli kimlik, uydu bağlantılı konum belirleyici sim ve alışveriş) kartımızı boynumuza asarlar diye düşünüyorum.. Bu konu bugün değilse de yakın bir gelecekte bizim çocuklarımız ve torunlarımız için bir tehdit unsuru olacağı kanaatindeyim.!! Bu konuda biraz beyin ve zihin jimnastiği yapalım, sizler geleceği nasıl görüyorsunuz.. Art niyetli bir dünya yönetim sistemine karşı nasıl bir mücadele yürütmeliyiz.!??
Not: Lütfen yorumlarda siyaset etnik veya inanç tarafgirliğine girmeden, insani birimsel fikrimizi paylaşalım.!

com-hk8zbpqnsyl0m6nim63q.jpg
M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
23
23 CEVAP

Yeni dünya düzeninde birileri uyum sağlamamız için hangi maddi veya manevi değerlerimizden vazgeçmemizi isteyecek acaba.. Sn Mert Kara..!? Bizi böylecemi kabul edecekler.! Hiç sanmıyorum.

M